Home Gaming Het Waylanders-team toont Reborn-personages vóór de release van 2 februari

Het Waylanders-team toont Reborn-personages vóór de release van 2 februari

by Jos Vis

In minder dan twee korte weken zal Gato Salvaje Studio hun real-time-met-pauze-RPG, The Waylanders, van Early Access op 2 februari 2022 vrijgeven. Early Access-spelers hebben bij de lancering toegang tot de nieuwe inhoud, en die die de game nog moeten kopen, kunnen dit doen op Steam en GOG. Biij de lancering komt een korting van twee weken van 10%.

Tot nu toe hebben Early Access-spelers het Keltische tijdperk kunnen verkennen, een cast van kleurrijke metgezellen kunnen ontmoeten en een land vol oermagie kunnen ontdekken. Binnenkort kunnen RPG-fans vanuit het verleden naar de middeleeuwse periode stappen, waar stenen kastelen uittorenen boven spookachtige bossen en de mensheid zich heeft verspreid naar landen die ooit in het bezit waren van mythische wezens.

“Het tweede bedrijf van The Waylanders gaat over herontdekking. Van veranderingen in het land, de opkomst van nieuwe facties, herboren personages en getransformeerde metgezellen zal veel anders zijn dan wat eerder is ervaren”, aldus Gato Salvaje mede-oprichter Fernando Prieto. “We zijn verheugd om te zien hoe de Waylanders-gemeenschap alle veranderingen ervaart die naar deze wereld zijn gekomen die ze de afgelopen anderhalf jaar hebben verkend.”

Zoals bij veel RPG’s, draait het verhaal om wie het ervaart naast het hoofdpersonage. Sterfelijke Keltische metgezellen zijn allang overgegaan in de tijd en onsterfelijke vrienden hebben de afgelopen duizend jaar op zichzelf moeten leven. Het opnieuw opbouwen van je team van metgezellen is de eerste stap na een sprong in de toekomst.

De druïde Amergin is een van de eerste metgezellen die meedoet aan je avontuur en zijn verhaal blijft zich in de toekomst verweven met dat van jou. In tegenstelling tot veel andere stervelingen die je hebt ontmoet, heeft Amergin vele, vele jaren meegemaakt – in leven gehouden door magie die langzaam uit het land is verdwenen.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: