Home Movies Highlights in februari 2017 bij Film1

Highlights in februari 2017 bij Film1

by Mark van Truijen

Film1 is dé Nederlandse premium filmservice voor filmliefhebbers met meer dan 400 titels on demand. Vijf (reclamevrije) kanalen met de beste films en series on demand op TV, laptop, tablet en telefoon. De beste films van dit moment, van recente bioscoophits tot de beste films van Nederlandse bodem, Film1 heeft het allemaal. De spectaculaire MegaWeekends bieden iedere vrijdag, zaterdag en zondag grote filmpremières.

Onderstaand een greep uit de hoogtepunten van februari:

Acquitted.pngAcquitted seizoen 2 – vanaf 1 februari bij Film1
Regie: Geir Henning Hopland & Rune Denstad Langlo
Cast: Nicolai Cleve Broch & Lena Endre
Het mysterie rond de succesvolle Noorse zakenman Aksel Borgen gaat verder. Twintig jaar geleden werd hij vrijgesproken van de moord op zijn toenmalige vriendin Karine maar zijn onschuld is nog altijd niet bewezen. De schuldvraag blijft de gemoederen in Aksels geboorteplaats beroeren en drijft alle betrokkenen tot het uiterste.

jack irish.jpgJack Irish seizoen 1 vanaf 2 februari bij Film1
Cast: Guy Pearce & Marta Dusseldorp
Guy Pearce is Jack Irish. In deze nieuwe misdaadserie gaat Jack op zoek naar een vermiste persoon, om vervolgens te worden aangezien voor diens moordenaar.  Zo raakt hij verstrikt in een complex web waarin de belangen zich uitstrekken van zijn woonplaats in Australië tot aan een afgelegen dorpje in de Filipijnen.

moonwalkers.jpgMoonwalkers vanaf 3 februari bij Film1
Regie: Antoine Bardou-Jacquet
Cast: Rupert Grint & Ron Perlman
Heeft de mens ooit wel voet op de maan gezet of werd de landing in scène gezet? In deze komedie wordt een koppige CIA-agent naar het Londen van de swinging sixties gestuurd om samen met een rockmanager de grootste zwendel aller tijden op poten te zetten. Gebaseerd op een echte complottheorie!

Interstellar.jpgInterstellar – vanaf 4 februari bij Film1
Regie: Christopher Nolan
Cast: Matthew McConaughey & Anne Hattaway   
Het einde van de aarde mag niet het einde van de mensheid worden. In dit indrukwekkende epos van Christopher Nolan (The Dark Knight, Inception) zet NASA testpiloot Matthew McConaughey zijn leven op het spel met de ruimte-missie om een nieuwe thuisplaneet te vinden. Bekroond met een Oscar voor Visuele Effecten.

eddie the eagle.jpgEddie The Eagle – vanaf 10 februari bij Film1
Regie: Dexter Fletcher
Cast: Taron Egerton & Hugh Jackman 
Twee underdogs, één droom. Dit komische feelgooddrama met Hugh Jackman en Taron Egerton vertelt het waargebeurde verhaal van de slechtste skischansspringer aller tijden: Eddie Edwards. Ondanks zijn gebrek aan talent, traint hij met een rebelse coach voor de Olympische Spelen van Calgary.

horrible bosses.jpgHorrible Bosses 2 vanaf 11 februari bij Film1        
Regie: Sean Anders                  
Cast: Jason Bateman & Jason Sudeikis

Nick, Kurt en Dale uit de komedie Horrible Bosses zetten hun beproefde methodes in voor een nieuwe misdaad. In dit hilarische vervolg beginnen de drie voor zichzelf om eindelijk van hun bazen af te zijn. Als het drietal zich laat belazeren door een gladde investeerder, zit er niets anders op dan een sluwe kidnapping op touw te zetten.

hell on wheels.jpgHell on Wheels seizoen 5 deel 2 – vanaf 16 februari bij Film1
Cast: Anson Mount & Colm Meaney
De hel kent geen beschaving. Film1 gaat verder met splinternieuwe afleveringen van het vijfde seizoen uit de spannende westernserie over ex-soldaat Cullen Bohannon en de levensgevaarlijke aanleg van de eerste transcontinentale spoorlijn naar het westen.

 

demolitions.jpgDemolition – vanaf 17 februari bij Film1                                
Regie: Jean-Marc Vallée
Cast: Jake Gyllenhaal & Naomi Watts 
Je kunt pas een nieuw leven opbouwen als je het oude helemaal gesloopt hebt. Jake Gyllenhaal speelt in dit komische drama van Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club, Wild) een effectenmakelaar die na de dood van zijn vrouw zijn leven letterlijk en figuurlijk uit elkaar trekt om zichzelf te kunnen doorgronden.

 

Kung Fu Panda 3.jpgKung Fu Panda 3 – vanaf 18 februari bij Film1
Regie: Alessandro  Carloni & Jennifer Yuh Nelson
Cast: Jack Black & Angelina Jolie
De dikke vechterspanda Po is terug in deze nieuwe avontuurlijke animatiefilm. Samen met zijn vader moet hij in een geheim pandaparadijs hun luie en onhandige soortgenoten trainen om te vechten tegen de boosaardige Kai. Een taak die nog zwaarder is dan Po zelf.

hardcore henry.jpgHardcore Henry – vanaf 24 februari bij Film1
Regie: Ilya Naishuller
Cast: Sharlto Copley & Tim Roth
Eerst maakten ze hem levensgevaarlijk, toen maakten ze hem boos. Zet de stoelriemen vast voor deze explosieve en razendsnelle ‘first person’ trip waarin je letterlijk in de huid kruipt van de hoofdpersoon: Henry moet alles op alles zetten om zijn gekidnapte vrouw te bevrijden uit de klauwen van meedogenloze Russische gangsters.

a bigger splash.jpgA Bigger Splash – vanaf 25 februari bij Film1                       
Regie: Luca Guadagnino
Cast: Ralph Fiennes & Dakota Johnson
Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts, Ralph Fiennes en Dakota Johnson schitteren in dit spannende drama waarin de zonvakantie van een rockster en zijn regisserende vrouw wordt verstoord door het bezoek van een oude bekende en diens dochter. Een broeierige wervelwind van jaloezie, passie en uiteindelijk ook gevaar.

Andere releases in februari:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: