Home Gaming Hidden Through Time: Definite Edition beschikbaar op 11 november

Hidden Through Time: Definite Edition beschikbaar op 11 november

by Jos Vis

ININ Games is verheugd de officiële releasedatum van Hidden Through Time: Definite Edition aan te kondigen. Dit charmante point & click-puzzelspel wordt op 11 november gelanceerd voor Nintendo Switch en PlayStation 4 (PS4) en kan nu vooraf worden besteld bij een selectie van Europese retailers! Samen met de ontwikkelaars van Rogueside wordt een gloednieuwe trailer onthuld, waarin alle vijf DLC’s van de Definite Edition worden getoond.

In het basisspel waan je je in het stenen tijdperk en zie je de loop van de geschiedenis terwijl je je een weg baant door het oude Egypte, de middeleeuwen en het wetteloze Wilde Westen in prachtige, met de hand getekende levels. De Definite Edition is absoluut een must-buy, want hij heeft wildere en exotischere avonturen, in vijf DLC’s, waarvan er twee gloednieuw zijn.

De Viking Tales DLC stuurt jou en Clicky op een zoektocht door de Noorse mythologie om alle verborgen schatten en mythen te ontdekken die de Vikingen hebben bewaard.

Langs de tempels op de berg Fuji, door de rijstvelden rond de heuvels, lagen overal in Legends of Japan geheimen verborgen, waar je de prachtige vuurwerkfestivals zult ervaren en meer te weten komt over de samoeraitradities in hun dojo’s.

In Roads to Rome hoor je het gebulder van de arena, marcheer je de strijd in met de troepen en verdien je de gunst van de goden, terwijl je de geheimen ontdekt die verborgen zijn in de verbazingwekkende architectuur, intrigerende mythologie en machtige keizers van Rome!

Ploeg door de moerassen, beklim de hoogste bergtoppen en aanschouw de grootsheid van Tenochtitlan. Onthul alle geheimen die verborgen lagen in het machtigste Meso-Amerikaanse koninkrijk aller tijden in deze nieuw uitgebrachte DLC: Aztec Rituals!

Vaar ten slotte uit voor het avontuur van je leven: weeg het anker, haal de wind op en doorkruis de zilte diepte op zoek naar alles wat glanzend en goud is in de laatst uitgebrachte DLC: Pirate Treasures!

Elke DLC bevat 10 nieuwe levels en bevat talloze thema-objecten en personages, die bij aankoop in de level-editor zullen staan! In de editor kun je je eigen levels maken en deze delen in de cloud. Hier kun je ook niveaus ontdekken, spelen en beoordelen die zijn gemaakt door andere hobbyontwikkelaars over de hele wereld, die op alle platforms werken!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: