Home Gaming Wired Productions kondigt muzieklabel aan – Black Razor Records

Wired Productions kondigt muzieklabel aan – Black Razor Records

by Jos Vis

Videogame-uitgever Wired Productions heeft vandaag een nieuw muzieklabel gelanceerd, Black Razor Records, dat als doel heeft de kloof tussen de wereld van videogames en muziek te overbruggen. De debuutrelease is Arcade Paradise, een 4-track EP van de videogame met dezelfde naam. De Arcade Paradise EP is een samenwerking tussen schrijvers Kieron Pepper (ex-Prodigy live drummer 1997-2007), Ben Pickersgill (Brighton producer [Klax, Critical]) en zanger Stu Brootal (Ivar & The Horde). Alle opbrengsten van de verkoop via Bandcamp worden gedoneerd aan de liefdadigheidsinstelling voor videogames, Safe In Our World.

De liefdadigheids-EP komt voor in de videogame met dezelfde naam, Arcade Paradise, ontwikkeld door de bekroonde onafhankelijke studio Nosebleed Interactive en gelanceerd op 11 augustus. Het titelnummer Arcade Paradise volgt het verhaal van Ashley en hun disfunctionele relatie met hun vader, waarbij woede en vastberadenheid worden gecombineerd om te laten zien wat er kan worden gedaan met de juiste focus.

Het hoofddoel van Safe In Our World, opgericht in 2019, is het creëren en bevorderen van bewustzijn op het gebied van geestelijke gezondheid binnen de videogame-industrie voor gamers en mensen uit de industrie over de hele wereld. De liefdadigheidsinstelling ondersteunt mensen uit alle lagen van de bevolking, waaronder mensen zoals Ashley, de hoofdrolspeler van de videogame Arcade Paradise, die onder enorme druk staan ​​en moeten jongleren met dagelijkse verantwoordelijkheden met uitdagende persoonlijke relaties. Ashley’s verhaal is er slechts één, maar resoneert met velen.

“Het verhaal van Ashley en hun strijd met autoriteit is er een die we allemaal op een bepaald moment in ons leven hebben meegemaakt. Toen we over het thema werden geïnformeerd, was het gemakkelijk om het snel te begrijpen en ermee om te gaan’, zegt Kieron Pepper, componist en producer van de Arcade Paradise EP. “Stu Brootal en zijn bemanning [Ivar & The Horde] slaan het met het juiste niveau van woede en energie het park uit.”

“Ik hoop dat zowel gamers als muziekfans de boodschap van het nummer waarderen en hoe het geld dat het opbrengt zal bijdragen aan het geweldige werk dat Safe In Our World doet”, zegt Leo Zullo, Managing Director bij Wired Productions. “Muziek heeft altijd in het DNA van Wired Productions gezeten, dus het opzetten van een muzieklabel is voor ons een natuurlijke stap. Omdat we onafhankelijk zijn, kiezen we de projecten waaraan we werken, dus onze eerste release combineert onze favoriete dingen… videogames, geweldige muziek en het steunen van een liefdadigheidsinstelling voor videogames die ons nauw aan het hart ligt… omdat we dat kunnen!’

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: