Home Gaming Het nieuwste in Red Dead Online

Het nieuwste in Red Dead Online

by Mark van Truijen

Ontvang bonus RDO$ voor Hardcore Telegram-missies en Call to Arms

Plus maak een Doc Holliday-geïnspireerde outfit na, terugkerende kledingstukken en meer 


Niets goeds of waardevols komt ooit gemakkelijk. Een voorbeeld: A Tough Business verhoogt de uitdaging van Telegram-missies door vijandelijke bliepjes van je radar te verwijderen en richthulp uit te schakelen, zodat je moet overleven op je verstand en instincten, je doorzettingsvermogen en reflexen. In ruil daarvoor krijg je 50% extra RDO$ als je “J” helpt met onfrisse zaakjes aan de andere kant van het grensgebied.

Verdedig Valentine en Blackwater tegen gevaar in Call to Arms

De komende twee weken zullen de steden Valentine en Blackwater belegerd worden en het is aan jou en je bondgenoten om golven aanvallers af te weren in Call to Arms. In ruil voor je moed, zal het verdedigen van Valentine tot 29 november en Blackwater van 30 november tot 6 december extra 50% RDO$ opleveren.

Dubbele RDO$ en XP voor Shootout en Team Shootout

Shootout en Team Shootout – klassieke schietgevechten met onbeperkte levens waarin je het tegen elkaar opneemt om de meeste kills te verzamelen voordat de timer is afgelopen – zijn een uitstekende manier om samen te komen met vrienden en familie en ondertussen dubbele RDO$ en XP te verdienen.

Blood Money beloningen

Als je liever je handen vuil en bloederig maakt door deel te nemen aan afschuwelijke criminele activiteiten, krijg je na voltooiing van een Blood Money Contract vóór 30 november 50% korting op bepaalde outfits (tot Rank 15).

Degenen die erin slagen de Covington Smaragd te bemachtigen ontvangen voor 5 Gold Bars korting op de Bounty Hunting Licences, Collector’s Bag, Butcher’s Table, Naturalist’s Monster Kit, of de Moonshine Shack. Als je al deze items al hebt, ontvang je een gratis Role Outfit, accessoire of emote. Het kan tot 72 uur duren voordat je beloningen en kortingen binnen zijn.

Kijk ook uit naar boosts in Capitale bij alle Blood Money Contract-missies tot 29 november. Kleine en grote schatkisten hebben, samen met misdadigers, verhoogde Capitale-beloningen om je voor te bereiden op meer Opportunities. 

Maak een op Doc Holliday geïnspireerde outfit na in Red Dead Online

Met een scherp oog voor historische nauwkeurigheid (en een geschiedenisprofessor van beroep), maakt het YouTube-kanaal van Man vs. History nauwgezet outfits na, geïnspireerd op echte personages uit Het Oude Westen. Ook behandelen ze een reeks andere goed onderzochte en educatieve onderwerpen. Tot 6 december zijn de volgende kledingstukken – gebruikt door Man vs. History om een Doc Holliday-geïnspireerde outfit te creëren – gratis te verkrijgen bij de Tailor in Red Dead Online:

 • Bowler Hat (zwart)
 • Worsted Coat (zwart of grijs) of het Hartell Autumn Jacket
 • Antoine Jacket (zwart)
 • Frumpy Shirt (wit) or the Iniesta Shirtwaist
 • Paisley Vest (zwart)
 • Folded String Tie (zwart)
 • Clerk Pants (zwart) of Buckskin Pants

Check het Man vs. History Youtube-kanaal voor meer educatieve (en vermakelijke) video’s. 

Terugkerende kleding

Deze week is een selectie van kledingstukken (en een Outfit) voor een beperkte tijd weer verkrijgbaar. Deze artikelen zijn slechts beschikbaar tot 6 december, dus ga naar je plaatselijke Tailor of raadpleeg de pagina’s van de Wheeler, Rawson and Co. Catalogue om een bestelling te plaatsen.

 • Furred Gloves
 • Fanned Stovepipe Hat
 • Raccoon Hat
 • Pelt Half Chaps
 • The Tasman Outfit

Thanksgiving bonussen en voordelen

Dit is de tijd van het jaar om samen te komen met geliefden, om te eten en te drinken tot je helemaal vol zit. Het is Thanksgiving in het grensgebied, en dat betekent dat alle Persistent Posse Setup Fees worden afgeschaft om bijeenkomsten, groepen en gang-activiteiten nog meer aan te moedigen – eten, drinken, jagen, vechten, drinken en nog meer eten. Ook zijn alle drankjes in Saloons en Food Provisions gratis van 26-29 november.

De vraag naar gevogelte stijgt de pan uit dit seizoen, wat betekent dat Butchers tot 25 november maar liefst 5X RDO$ betalen voor alle Turkey Carcasses.

Kortingen

Bezoek de plaatselijke Stables om 40% korting te krijgen op alle American Paint Horses voor de komende twee weken, of verfraai jouw omgeving door een bezoek te brengen aan de Wilderness Outfitters: Deluxe Campfires, Camp Themes en Camp Dogs zijn allemaal 30% goedkoper. Daarnaast zijn de tarieven bij de Fast Travel Post 30% goedkoper. Bekijk hieronder de volledige lijst met sales en kortingen.

 • 40% korting op alle American Paint Horses
  • 30% korting op de Fast Travel Post
  • 30% korting op de Deluxe Campfire
  • 30% korting op alle Camp Themes
  • 30% korting op alle Camp Dogs
  • 40% korting op alle Pistols
  • 40% korting op alle Pants
  • 40% korting op alle Skirts
  • 40% korting op alle Off-Hand Holsters


Prime Gaming voordelen

Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account voor 20 december verbinden met Prime Gaming, krijgen een gratis Stable Stall en 5 Special Horse Medicines.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: