Home Movies Het nieuwe aanbod van Pathé Thuis

Het nieuwe aanbod van Pathé Thuis

by Jos Vis

Lange zomeravonden maken plaats voor knusse momenten binnen. Organiseer een enge horroravond met vrienden of kruip onder een deken met de nieuwste romcom bij de Nederlandse VOD-dienst Pathé Thuis. Voor de spanningzoekers zijn er deze maand de Amerikaanse psychologische thriller Ma en Child’s Play, een remake van de gelijknamige film uit 1988. Niet van de enge films? Kijk dan naar de romcom Long Shot met Charlize Theron en Seth Rogen of de documentaire Cat Stories over de Nederlandse voorliefde voor katten. Je vindt het gehele nieuwe aanbod hieronder.

Rocketman
Deze biografische muziekfilm is gebaseerd op het bijzondere verhaal van de legendarische zanger Elton John. Volg hem vanaf het begin van zijn muziekcarrière en zie hoe hij van smalltown boy Reginald uitgroeit tot popcultuur-icoon. Met onder andere Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service) als Elton John, Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver Bernie Taupin en Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Elton’s eerste manager.

Rocketman is nu te zien. Bekijk de trailer hier

Toy Story 4
De vierde animatiefilm uit de Toy Story-reeks gaat verder waar de derde film eindigde. Woody en Buzz Lightyear wonen nu bij Bonnie, hun nieuwe eigenaar nadat Andy naar de universiteit ging. Bonnie voegt met tegenzin een nieuw stuk speelgoed toe aan haar kamer genaamd Forky. Woody en zijn vrienden nemen Forky mee op een avontuurlijke rondreis om de grote wereld te laten zien, maar dit is natuurlijk niet zonder gevaar.

Toy Story 4 (beschikbaar in het Nederlands en Engels) is te zien vanaf 16 oktober. Bekijk de trailer hier.

Men in Black: International
In deze spectaculaire actiefilm wordt er een mol ontdekt in de Men in Black-organisatie en de wereld gaat zichzelf niet redden… Daarom krijgen agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) de opdracht om deze grootste en meest wereldwijde dreiging tot nu toe te voorkomen. Net als het origineel is er een overtuigende wisselwerking tussen de twee agenten, gespeeld door Hemsworth en Thompson, en bevat de film veel humor.

Men in Black: International is te zien vanaf 18 oktober. Bekijk de trailer hier

Five Feet Apart
Hoe voelt liefde als je elkaar niet mag aanraken? In dit romantische drama ontmoeten Stella (Haley Lu Richardson) en Will (Cole Sprouse) elkaar in het ziekenhuis. Beiden hebben een longziekte waardoor een kleine infectie al fataal kan zijn. De tieners flirten al snel met elkaar, maar moeten vanwege het infectiegevaar afstand houden. Als hun band sterker wordt, groeit ook de drang om de strikte regels en routines te negeren. Stella inspireert Will om alles uit het leven te halen, maar kan ze hem het geluk geven als ze hem niet eens mag aanraken?

Five Feet Apart is te zien vanaf 16 oktober. Bekijk de trailer hier

Tolkien
J.R.R. Tolkien werd bekend door het schrijven van The HobbitThe Lord of The Rings-trilogie en De Silmarillion. In deze biopic zie je uit welke jeugdherinneringen de auteur zijn inspiratie haalde voor zijn befaamde verhalen. Belangrijke momenten zijn de vriendschappen die de befaamde schrijver sluit, de ontmoeting met zijn latere echtgenote, de schrijversgroep die hij vormt en hem inspiratie geeft, en het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog.

Tolkien is te zien vanaf 30 september. Bekijk de trailer hier

Ook te zien bij Pathé Thuis in oktober zijn:

 • Godzilla: King of the Monsters – Het agentschap Monarch neemt het op tegen reusachtige monsters, zoals Godzilla. Door deze wezens hangt het voorbestaan van de mensheid aan een zijden draadje. Nu te zien.
 • Queen of Hearts – Awardwinnend Scandinavisch drama over de intrek van Peter’s roekeloze zoon die het huwelijk met zijn nieuwe vrouw en familie onder druk zet. Nu te zien.
 • Casper en Emma op Jacht naar de Schat – Casper en Emma brengen samen de vakantie door in opa’s strandhuis en vinden een mysterieuze schat. Nu te zien.
 • Long Shot – De chemie tussen Charlotte en haar vroegere oppaskind Fred Flarsky leidt tot een affaire, maar als dit bekend zou worden komt haar kandidatuur voor het presidentschap in gevaar. Te zien vanaf 2 oktober.
 • Child’s Play – De makers van de succesvolle reboot van IT zijn terug met deze vernieuwde horror-klassieker. Te zien vanaf 3 oktober.
 • Cat Stories – In deze documentaire worden de redenen van miljoenen Nederlandse families om katten als huisdieren te houden onder de loep genomen. Te zien vanaf 4 oktober.
 • Le Jeune Ahmed – Een intelligent drama over de geradicaliseerde Ahmed. Te zien vanaf 8 oktober.
 • De Libi – Drie vrienden zijn bijna klaar met hun eindexamen en worden uitgedaagd door een paar meisjes om te meeten in de discotheek. Te zien vanaf 10 oktober.
 • 100% Coco New York – In het vervolg van 100% Coco wint Coco een reis naar de New York Fashion School. Te zien vanaf 11 oktober.
 • The Biggest Little Farm – Een inspirerende familiefilm over het verwezenlijken van je dromen en een ode aan het idealisme en de natuur. Te zien vanaf 11 oktober.
 • Le Semeur – Na een boerenopstand worden alle mannen in dit waargebeurde verhaal door het leger van Napoleon III gedeporteerd. De vrouwen blijven achter en spreken af dat ze de eerste man die in het dorp verschijnt delen. Te zien vanaf 14 oktober.
 • Ballon – De families Strelzyk en Wetzel willen met een zelfgemaakte luchtballon vluchten van het Oost-Duitse DDR naar het Westen, een levensbedreigend avontuur. Te zien vanaf 15 oktober.
 • The Sun is also a Star – Een hedendaags verhaal over het vinden van liefde tegen alle verwachtingen in, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon. Te zien vanaf 16 oktober.
 • Scooby-Doo: Return to Zombieland – De nieuwste animatiefilm over de bekende hond Scooby-Doo waarin zijn vakantie wordt verstoord door een leger van zombies. Te zien vanaf 16 oktober.
 • Yuli – Op Cuba wordt Carlos in de jaren 80, ook wel Yuli genoemd, met tegenzin naar de nationale balletacademie gestuurd door zijn vader. Het blijkt het begin van een legendarische carrière. Te zien vanaf 16 oktober.
 • Ma – Sue Ann lijkt de perfecte party mom en host voor feestjes, maar al snel verandert haar gastvrijheid in een obsessie en komen feestende tieners in een nachtmerrie. Met Octavia Spencer in de hoofdrol. Te zien vanaf 16 oktober.
 • Qui m’Aime me Suive! – Nadat zijn echtgenote Simone hem na 35 jaar huwelijk verlaat, laat Gilbert dit niet zomaar aan zich voorbijgaan. Hij is bereid om zijn grote liefde voor zich terug te winnen. Te zien vanaf 29 oktober. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d