Home Gaming Herschrijf elke race met een hoog octaangehalte van het seizoen 2023 in F1 Manager 2023

Herschrijf elke race met een hoog octaangehalte van het seizoen 2023 in F1 Manager 2023

by Jos Vis

Frontier Developments heeft vandaag aangekondigd dat F1 Manager 2023, het volgende deel in de officieel gelicenseerde Formule 1-managementsimulatieserie, op 31 juli digitaal wordt gelanceerd op pc, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One, met een fysieke release voor alle consoleversies die volgen. Spelers kunnen vier dagen eerder toegang krijgen tot de grid met F1 Manager 2023: Deluxe Edition, die ook een Exclusive Scenarios Pack bevat, waarmee fans unieke uitdagingen kunnen aangaan.

Terugkerend naar de pitmuur, zullen spelers de meest authentieke, uitgebreide en dynamische F1-managementervaring tot nu toe ervaren terwijl ze hun plek als een van de grootste sporters aller tijden op hun eigen voorwaarden verdedigen.

Spelers zullen belangrijke momenten uit het FIA Formula One World Championship 2023 herbeleven met de gloednieuwe Race Replay-modus, die twee unieke soorten scenario’s bevat. In Starting Grid nemen spelers de leiding over een team naar keuze in een volledige race die de baanomstandigheden en gridposities van zijn tegenhanger in de echte wereld nabootst. Race Moments daagt fans ondertussen uit om halverwege de echte Grand Prix de controle over een specifiek scenario over te nemen, met als doel een bepaald doel te bereiken voordat de geblokte vlag wordt gezwaaid, waarbij belangrijke strategische beslissingen van een spannend seizoen worden vastgelegd. Na de afsluiting van elke aangrijpende real-world race in het seizoen 2023, worden nieuwe startrasters en een racemoment toegevoegd aan F1 Manager 2023, waarbij teamleiders van week tot week worden getest terwijl ze hun managementreferenties vaststellen.

F1® Manager 2023 brengt elke ronde tot leven in een verbluffende uitzending-achtige visuele weergave, met coureurs die wiel-aan-wiel racen over zes F1® Sprint-evenementen en alle 23 circuits, inclusief het gloednieuwe Las Vegas Strip Circuit. Spelers kunnen ervoor kiezen om de dramatische actie te zien die zich ontvouwt via meerdere camera’s aan boord en op het circuit, hun strategie uitzetten op de bijgewerkte 3D-kaart, of zich onderdompelen in elke hart-in-mond-inhaalactie via de nieuwe viziercamera.

Tijdens elke ronde wordt de besluitvorming van de speler op de proef gesteld. Intense gevechten of een fout zullen het vertrouwen van een coureur aantasten, een nieuw systeem dat spelers op het circuit begeleidt bij de balans tussen risico en beloning. Fluctuerende oppervlakte- en karkasbandentemperaturen zullen teamleiders uitdagen om te reageren op veranderende omgevingsomstandigheden op de baan om resultaten voor het board te leveren. Weten wanneer je moet pushen en wanneer je op veilig moet spelen, is belangrijker dan ooit tevoren, met dramatische inhaalacties en botsingen in bochten die de verhoogde emoties van elk moment vastleggen.

Fans ervaren ongekende controle over elk facet van de ontwikkeling van hun team. De nieuwe Sporting Director biedt de mogelijkheid om de pitcrew van het team te trainen om kostbare fouten te beperken, terwijl coureurs zich nu ontwikkelen volgens hun gerichte ontwikkelingsfocus, en spelers met meer zekerheid naar de toekomst kunnen kijken door talent te scouten van de volledig gesimuleerde F2- en F3-kampioenschappen , onderhandelen over contracten voor het volgende seizoen om meerjarig succes te verzekeren. Essentieel voor het verbeteren van het tempo in de loop van een seizoen is de ontwikkeling van nieuwe auto-onderdelen, waarbij een balans tussen prestaties, gewicht en kosten de managementvaardigheden van spelers op de proef stelt.

Spelers die als eerste de pitlane willen verlaten en hun ervaring willen uitbreiden, kunnen dat doen met F1 Manager 2023: Deluxe Edition. Naast toegang tot de game vier dagen voor de lancering, ontvangen fans ook nog eens 12 exclusieve scenario’s, verdeeld over Starting Grid en Race Moments. Deze zullen de teamleiders verder op de proef stellen, waardoor enkele race-ervaringen worden gecreëerd die hypothetische uitdagingen met zich meebrengen; wat als er regen was in Bahrein? Als elke auto gelijk was, wie zou er dan winnen? Deluxe Edition-scenario’s bieden fans de mogelijkheid om enkele van de grootste vragen van de sport op de proef te stellen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: