Home Gaming Inner Ashes Eerste speelbare demo op Steam Next Fest en nieuwe gameplay-details

Inner Ashes Eerste speelbare demo op Steam Next Fest en nieuwe gameplay-details

by Jos Vis

Videogame-uitgever SelectaPlay en Calathea Game Studio hebben vandaag aangekondigd dat Inner Ashes, een first-person avontuur dat de menselijke geest verkent, deelneemt aan Steam’s Summer Next Fest met een speelbare demo die beschikbaar zal zijn van 19 juni tot 26 juni. wordt op 30 juni uitgebracht op PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox-consoles en pc via Steam.

Met de Steam Summer Next Fest-demo kunnen fans van verhalende games een glimp opvangen van dit first-person indie-avontuur dat spelers in de schoenen plaatst van Henry, een boswachter met de diagnose alzheimer. De demo speelt zich af in het eerste hoofdstuk van de game en introduceert het verhaal van Henry en de mysterieuze verdwijning van zijn dochter Enid.

Naast de aankondiging van de demo heeft Calathea Game Studio nieuwe screenshots van de game onthuld, evenals een nieuw kunstwerk. De gameplay-mechanica van Inner Ashes duikt in elementen die worden gebruikt om Alzheimerpatiënten te helpen hun symptomen te verlichten. De speler wordt uitgedaagd om tangrampuzzels op te lossen om Henry’s geheugen te stimuleren en hem in staat te stellen belangrijke herinneringen aan zijn leven met zijn dochter Enid te ontgrendelen.

Inner Ashes is een uniek en hartverscheurend avontuur in de eerste persoon, verteld door middel van een vader-dochter-ontroerend verhaal en dromerige scenario’s. Help Henry om zijn herinneringen terug te krijgen en de mysteries achter de verdwijning van Enid te ontrafelen. In elk scenario verkennen spelers Henry’s geest, afgebeeld door verschillende droomachtige eilanden.

“We zijn erg enthousiast om Inner Ashes voor het eerst uit te brengen in de handen van de gemeenschap met deze demo. Wij geloven dat videogames een krachtig medium kunnen zijn om verhalen te vertellen over verschillende realiteiten die deel uitmaken van onze samenleving”, zegt Jose Montano, CEO van Calathea Game Studio.

Spelers kunnen nu Inner Ashes op Steam, op Nintendo Switch (eShop), Xbox S|X (Xbox Store) en PlayStation 4 en PlayStation 5 (PlayStation Store) op hun verlanglijstje zetten. Inner Ashes komt uit op 30 juni.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: