Home Gaming Toodee en Topdee brengen veelgeprezen genrevervormende 2D-platformactie en puzzelen van bovenaf naar PS5, PS4 en Xbox

Toodee en Topdee brengen veelgeprezen genrevervormende 2D-platformactie en puzzelen van bovenaf naar PS5, PS4 en Xbox

by Jos Vis

Een kosmische turbulentie zorgde ervoor dat de dimensies van de 2D-platformgame en de Top-Down Puzzler-dimensie samenvloeiden: iemand vergat een puntkomma te plaatsen in de code die het universum bestuurt, en het veroorzaakte allerlei gekke chaos om uit te breken! Toodee And Topdee is een unieke, cross-genre hybride die het beste van 2D-platformactie en top-down avontuurlijke puzzelgame-mechanica combineert. Oorspronkelijk bedoeld als een uitdaging om twee volledig ongelijksoortige genres te combineren, wordt Toodee en Topdee alom geprezen vanwege zijn uniekheid, uitdaging en gevoel voor verbeeldingskracht en humor.

Nu zijn Toodee en Topdee gearriveerd voor puzzelspelers op PlayStation 5-, PlayStation 4- en Xbox Series- (en One) consoles! Oorspronkelijk ontwikkeld door Dietzribi, zijn Toodee en Topdee geporteerd naar PlayStation en Xbox en op die platforms gepubliceerd door Top Hat Studios, Inc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: