Home Gaming Hearts of Iron IV: No Step Back-uitbreiding nu beschikbaar

Hearts of Iron IV: No Step Back-uitbreiding nu beschikbaar

by Jos Vis

De langverwachte uitbreiding aan het Oostfront voor Hearts of Iron IV is nu beschikbaar. Paradox Interactive’s bestverkochte grootse strategie-wargame vernieuwt de dodelijke strijd om de landen tussen Berlijn en Moskou met nieuwe alternatieve geschiedenispaden voor veel landen, grote veranderingen in het legerbeheer en updates van het aanbod en het ontwerp van eenheden. De No Step Back uitbreiding koop je bij de grote online retailers en de Paradox Store voor de adviesprijs van € 19,99.

Het middelpunt van de uitbreiding is de enorme National Focus-boom voor de Sovjet-Unie, die een breed scala aan nieuwe opties biedt, van het opnieuw installeren van de Romanovs tot het omarmen van een meer open democratisch regime, evenals de optie om de sterke hand van de Communistische Partij te behouden controle over een natie die vecht voor zijn leven.

YouTube video


De functies voor Hearts of Iron IV: No Step Back zijn onder meer:

  • Nieuwe nationale aandachtspunten voor de Sovjet-Unie: communistische Sovjetheersers hebben ook te maken met een regeringssysteem vol wantrouwen en verraad, maar spelers kunnen partijoppositie tegen de machtige leider opheffen, of zelfs een reactionair pad van herstelde monarchie volgen.
  • Nieuwe Poolse nationale aandachtspunten: Schrijf een nieuwe geschiedenis van Polen, met opties om de regering te hervormen, de militaire heersers te verschansen of een deal met de duivel te sluiten, ondergeschikt te worden aan een machtige buur – wachtend op het juiste moment om toe te slaan.
  • Nieuwe Baltic National Focuss: gedeelde alternatieve geschiedenispaden voor Estland, Letland en Litouwen, evenals unieke paden voor elk.
  • Legerofficierskorps: bouw een generale staf, gebruikmakend van de talenten en expertise van beschikbare officieren om te profiteren van veranderingen in technologie en tactieken.
  • Legergeesten: benadruk bepaalde kenmerken van je militaire wapens, voeg algemene bonussen toe aan bepaalde soorten eenheden of help zelfs bij het ontwerpen van divisies.
  • Updates van het bevoorradingssysteem: tactieken van de verschroeide aarde, drijvende havens en speciale bevoorradingseenheden toegevoegd aan het logistieke systeem.
  • Tankontwerper: ontwerp je eigen gepantserde strijdmacht met behulp van modules die prioriteit geven aan snelheid, wapenkracht, bepantsering of zelfs productiekosten.
  • Railway Guns: gebruik de grootste, meest prestigieuze artilleriestukken, uniek ontworpen om het hoofd te bieden aan diepgewortelde vijanden en versterkte posities.

Hearts of Iron IV: No Step Back gaat vergezeld van een grote gratis update voor alle Hearts of Iron IV-spelers, inclusief nieuwe bevoorradings- en logistieke systemen en veel veranderingen in de kwaliteit van leven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x