Home Gaming Datum ingesteld voor Crusader Kings III: Royal Court

Datum ingesteld voor Crusader Kings III: Royal Court

by Jos Vis

Wat is een koning of koningin zonder een troonzaal? Alle grootste heersers uit de geschiedenis hadden een plek om gasten te verwelkomen en hun majesteit te tonen. Binnenkort zullen Crusader Kings III-spelers nieuwe manieren hebben om hun rechtbanken te beheren en de meest prestigieuze dynastie in de geschiedenis op te bouwen.

Royal Court is de eerste grote uitbreiding voor Crusader Kings III, het bekroonde grootse strategie-rollenspel dat zich afspeelt in de middeleeuwen. Vanaf 8 februari 2022 kunnen leunstoelheersers en aspirant-keizers artefacten verzamelen en nieuwe soorten naties bouwen in een van de diepste mixen van politiek, intriges en rijke karaktergestuurde verhalen van strategiegaming.

YouTube video

Kenmerken van Crusader Kings III: Royal Court zijn onder meer:

  • Troonkamer: een visuele weergave van uw koninklijk hof weerspiegelt alle opgebouwde majesteit en prestige van uw dynastie.
  • Houd het hof: communiceer met vazallen en hovelingen als ze naar je toe komen met hun problemen, op zoek naar een koninklijk oordeel.
  • Grandeur: verhoog de kwaliteit van leven op je hof met mooiere attributen en beter eten, des te beter om indruk te maken op je rivalen en gasten van hogere kwaliteit aan te trekken.
  • Geïnspireerde mensen: Getalenteerde kunstenaars, ambachtslieden en denkers kunnen aan nieuwe projecten werken en schatten en artefacten aan uw hof toevoegen.
  • Hybride culturen: Haal het meeste uit een multicultureel rijk en ontwikkel een nieuwe manier van leven die specifiek is aangepast aan uw bevolking en geografie.
  • Culturele divergentie: splitsen van uw traditionele cultuur en deze aanpassen aan iets nieuws dat beter bij uw ambities past.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x