Home Gaming Halo 3 kwam uit in 2007, MCC-versie krijgt wéér een nieuwe map

Halo 3 kwam uit in 2007, MCC-versie krijgt wéér een nieuwe map

by Jos Vis

Een beetje Halo-fan is in het bezit van de Master Chief Collection op Xbox One en/of Xbox Series S/X en weet dat er 7 jaar na release nog steeds veel updates voorbij komen. Eerder dit jaar mochten we eindelijk eens elkaar neerknallen op nieuwe maps voor Halo 3, die inmiddels 14 jaar oud is. Nu is er weer een map onderweg voor de oude Xbox 360-klassieker en dat is genoeg reden voor Halo-spelers om enthousiast te worden.

Nogmaals, Halo 3 kwam uit in 2007 en sindsdien zijn er meerdere opvolgers verschenen en dat maakt het extra bijzonder dat er zoveel jaar later ‘zomaar’ drie maps worden toegevoegd. Deze maps zijn wel eerder gebruikt voor een Online Halo-game, simpel genaamd Halo Online. Die game was free-to-play in Rusland, maar stierf een vroege dood. Halo Online was gebouwd op de engine van Bungie’s Halo 3 en gooide een aantal nieuwe dingen in de mix, waaronder nieuwe maps.

De nieuwe map heet ‘Icebox’ en is een remake van Halo 2’s Turf, een graag geziene map in de Halo-community. De map is echter erg donker, maar het is een fijne toevoeging aan de variatie van Halo 3-maps. Deze map zal worden toegevoegd tijdens seizoen 8 en zal ook een groot aantal cosmetische dingen met zich meebrengen. Zo zijn er een flink aantal helmen toegevoegd, die niet iedereen in de community zal waarderen (gek genoeg), maar als je dit niet tegen wil komen in de game…zet je het gewoon uit met een vinkje in het menu. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van de helmen.

Vanaf 8 december gaat het achtste seizoen van Halo: Master Chief Collection in en kun je aan de slag gaan met de nieuwe helmen én de remake van Turf. Halo: Master Chief Collection is verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series S/X en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x