Home GamingAndroid Gwent komt naar smartphones

Gwent komt naar smartphones

by Jos Vis

GWENT: The Witcher Card Game komt naar smartphones. Dat heeft CD Project Red bekend gemaakt. Wanneer de game precies uitkomt, is nog niet bekend, maar het doel is om de game dit jaar nog uit te brengen.

Met de smartphoneversie van GWENT kunnen gamers overal ter wereld het op vaardigheden georiënteerde CCG-spel van The Witcher Card Game spelen, terwijl ze onderweg zijn. De smartphoneversie van GWENT komt later dit jaar op iPhones. Details over een Android-release worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

“Wij hebben hard gewerkt om GWENT aan te passen aan smartphones,” zei Jason Slama, Game Director van GWENT: The Witcher Card Game. “Naast mooie visuals hebben we veel van onze technologie afgestemd, waaronder GOG Galaxy, die de multiplayer van GWENT verzorgd, om mobiele apparaten te ondersteunen. Ik denk dat onze visie om GWENT naar smartphones te brengen het beste wat we te bieden hebben op het gebied van graphics en gameplay. Ik kan niet wachten om later dit jaar meer details over het onderwerp met je te delen. “

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: