Home Gaming GWENT: Iron Judgement onthuld

GWENT: Iron Judgement onthuld

by Jos Vis

Iron Judgement is de uibreiding van GWENT en draait volledig om de terugkeer van King Radovid V en enkele van de grootste veldslagen uit de hele geschiedenis van Witcher. Iron Judgement zal meer dan 80 kaarten aan het spel toevoegen en daarmee worden alle facties van GWENT versterkt. De uitbreiding zal gamers ook voorzien van een nieuwe set hulpmiddelen om oorlog mee te voeren, inclusief nieuwe op Armor gebaseerde mechanica, trefwoorden en vaardigheden.

Voorafgaand aan de release van Iron Judgement kunnen gamers profiteren van een speciale pre-orderaanbieding. Het pre-orderpakket van Iron Judgement bevat 25 Iron Judgement Premium Kegs.

De nieuwste uitbreiding van GWENT werd afgelopen weekend officieel onthuld op GWENT Challenger # 5 – een belangrijk toernooi onderdeel van GWENT Masters, de officiële esports-serie van The Witcher Card Game. Tijdens het toernooi streden top GWENT-spelers van over de hele wereld om een prijzenpot van $ 100.000. Naast het leeuwendeel van de prijzenpot, claimde de winnaar – Serghei “magpie131” Sorochin uit Moldavië – ook een plek in de komende grote finale van de serie, de GWENT World Masters.

Iron Judgement komt naar GWENT voor pc, PlayStation 4 en Xbox One op 2 oktober 2019. De uitbreiding wordt uitgebracht in de vorm van een gratis content-update. Ga voor meer informatie naar de officiële website van de uitbreiding en volg het nieuws op playgwent.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d