Home Gaming Guitar Hero Live – Stephan Curry en Shaquille O’Neal playbacken Ed Sheeran’s “Sing”

Guitar Hero Live – Stephan Curry en Shaquille O’Neal playbacken Ed Sheeran’s “Sing”

by Mark van Truijen

De resultaten zijn binnen! Activision Publishing, Inc., heeft vandaag de eerst crowd-sourced video van Guitar Hero Live bekend gemaakt. Via de mobiele app musical.ly werden fans met een user-driven wedstrijd opgeroepen videoclips te uploaden waarin ze op Ed Sheeran’s hit “Sing” playbackte. Gebaseerd op de statistieken van musical.ly, zorgde de wedstrijd voor meer dan 100.000 video’s die de afgelopen tien dagen al meer dan 100 miljoen keer zijn bekeken.

De muziekvideo met bekende atleten en celebrities zoals basketbal MVP Stephan Curry, basketbal legende Shaquille O’Neal, sportverslaggever Erin Andrews en Vine ster King Bach is nu te spelen in GHTV, Guitar Hero Live’s online speelbare muziekvideo netwerk, en is nu ook te bekijken op (YOUTUBE). The inzendingen zijn bewerkt en gemonteerd door muziekvideo veteraan Alan Chimenti (editor van Katty Perry’s “Roar”, en vele andere).

“Van basketbal MVP Stephan Curry tot playbackende fans met drones of dansend op hoverboards, het is absoluut fantastisch om de creatieve reacties te zien die we hebben gekregen voor de Guitar Hero TV Star wedstrijd,” zegt Tim Ellis, CMO van Activision Publishing, Inc. “Met GHTV, kunnen wij een unieke speelbare muziek ervaring creëren, door beelden op te nemen tijdens live concerten en de door fans geüploade muziekvideo’s samen te transformeren tot een speelbare ervaring. We kunnen niet gelukkiger zijn met de reacties.”

Het loont ontzettend om de gebruikers van musical.ly te zien deelnemen aan deze energieke gezellige muziekvideo,” aldus Jun Zhu co-CEO en co-founder van musical.ly “We zijn Activision en Guitar Hero super dankbaar dat zij onze gebruikers de kans hebben gegeven hun talenten te kunnen laten zien in de game. Als een content platform, is musical.ly uniek in zijn vermogen om creativiteit en samenwerking tussen gebruikers, artiesten en merken te genereren. We zijn dan ook heel benieuwd naar de kansen die in de toekomst liggen waarin de musical.ly community zijn creatieve potentie aan de wereld kan laten zien.”

GHTV, ’s werelds eerste speelbare muziekvideo netwerk, is een revolutionaire manier om Guitar Hero te spelen, waarbij fans kunnen meespelen met honderden officiële muziekvideo’s, van de nieuwste releases tot aan hun favoriete hits. En met de première van de fan-sourced muziekvideo van Ed Sheeran’s “Sing”, kunnen spelers mee rocken met de allereerste crowd-sourced muziekvideo ooit in GHTV.

Guitar Hero Live is nu beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 3 computer entertainmentsystemen, Xbox One, het alles-in-een game en entertainmentsysteem, Xbox 360 games en het entertainmentsysteem van Microsoft, de Wii U console maar ook op Apple TV en iPad, iPhone en iPod Touch. Kijk voor meer informatie op http://www.guitarhero.com, www.facebook.com/GuitarHero, www.youtube.com/guitarhero, of volg @guitarhero op Twitter en Instagram.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x