Home Gaming Activision brengt Chivalry: Medieval Warfare uit op PlayStation 4 en Xbox One

Activision brengt Chivalry: Medieval Warfare uit op PlayStation 4 en Xbox One

by Mark van Truijen

Activision Publishing brengt Chivalry: Medieval Warfare de competitieve actiegame van Torn Banner Studios, uit op PlayStation®4 en Xbox One. De geüpdatete releases verschijnen als 24-persoons online multiplayer op 25 maps. Verder biedt de game toegewijde server support en een nieuwe horde mode voor teams tot zes spelers.

Chivalry: Medieval Warfare is vanaf vandaag via de Xbox Games Store verkrijgbaar op Xbox One, en komt morgen uit op PlayStation®4 via de PlayStation®Store. Ook verschijnt Chivalry: Medieval Warfare Ultimate Edition – met daarin de game plus de Barbarian Character Pack, Marauding Arbiter Pack, Inquisitive Dreadnaught Bundle en Barbarian Weapon Pack op beide platforms.

Al die  DLC sets kunnen ook los worden aangeschaft. De Barbarian Character Pack bevat woeste barbaarse skins voor elk van de vier classes in de game: Knight, Vanguard, Man-at-Arms en Archer. De Marauding Arbiter Pack heeft nieuwe skins en helmen voor de Vanguard class. De Inquisitive Dreadnaught Bundle bevat nieuwe skins, helmen en speciale wapens voor de Knight class. De Barbarian Weapon Pack biedt een collectie van vijf brute moordwapens.

Het intense gevechtssysteem van Chivalry: Medieval Warfare maakt snelle en overdonderende strijd mogelijk. Als speler heb je tot in detail de controle over  elke aanval die je pleegt, of het nu in de eerste of de derde persoon is. Je hebt de keuze uit de vier genoemde classes – Knight, Vanguard, Man-at-Arms en Archer – om zo kastelen en dorpen te veroveren dan wel te verdedigen. De brute strijd voer je uit in tal van mogelijke modes, zowel solo als met teams. De game biedt meer dan zestig authentieke zwaarden, bijlen, knotsen, speren, bogen, en nog veel meer. Ook heb je als speler de beschikking over meerdere harnassen, helmen en belegeringstuig, zoals katapulten, ballista, kokende olie en stormrammen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: