Home Gaming Guild Wars 2: Heart of Thorns Raids Beta aangekondigd, Launch Trailer onthuld op TwitchCon

Guild Wars 2: Heart of Thorns Raids Beta aangekondigd, Launch Trailer onthuld op TwitchCon

by Mark van Truijen

ArenaNet™, uitgever en ontwikkelaar van de bekroonde Guild Wars® franchise, koos de TwitchCon show afgelopen weekend in San Francisco als podium voor de onthulling van de launch trailer en het volgende beta event voor Guild Wars 2: Heart of Thorns™. De studio was een van de grootste exposanten tijdens het evenement en gebruikte het Twitch hoofdpodium en twee volledige dagen met livestreaming op het officiëleGuild Wars 2 Twitch kanaal (alle videomaterialen van afgelopen weekend zijn hier terug te vinden: http://www.twitch.tv/guildwars2) voor de onthulling van features, exclusieve behind-the-scenes materialen en speciale optredens van populaire streamers als voorbereiding op de lancering van Heart of Thorns op vrijdag 23 oktober.

De launch trailer die vertoond is tijdens TwitchCon door ArenaNet game director Colin Johanson toont de iconische Guild Wars 2 held Rytlock Brimstone die het opneemt tegen de krachten van de draak, Mordremoth, die de Pact vloot heeft vernietigd.

Johanson heeft op het Twitch podium ook de data onthuld voor het laatste Guild Wars 2: Heart of Thorns Beta Weekend Event en verraste fans met de onthulling dat raids voor de eerste keer speelbaar zijn tijdens dit evenement. Het aankomende beta event is beschikbaar voor alle spelers die de pre-purchase editie van de uitbreiding hebben aangeschaft. Het beta event begint aankomende vrijdag 2 oktober om 21:00 uur en duurt tot maandag 5 oktober om 08:59 uur.

Tijdens dit Beta Weekend Event kunnen spelers level 80 beta karakters creëren van iedere professie, inclusief de gloednieuwe revenant professie die beschikbaar komt met de uitbreiding. Spelers kunnen ook de nieuwe elite specialisaties uitproberen, waaronder de druid specialisatie voor de ranger professie welke is onthuld tijdens TwitchCon.

Bezoek voor meer details en een volledig overzicht van de programmering van ArenaNet op TwitchCon https://www.guildwars2.com/en/events/twitchcon-2015/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: