Home Gaming GROW HOME KOMT NAAR PLAYSTATION 4

GROW HOME KOMT NAAR PLAYSTATION 4

by Mark van Truijen

Grow Home, een experimenteel klimavontuur, ontwikkeld door Ubisoft Reflections, is verkrijgbaar als download voor PlayStation®4 vanaf 2 september.

In Grow Home ontdek je in alle vrijheid de merkwaardige open wereld vol zwevende eilanden, indrukwekkende grotten en watervallen in een prachtige en minimalistische kunststijl. Je kruipt in de huid van BUD (Botanical Utility Droid), een levendige, jeugdige robot die de opdracht heeft gekregen om het heelal te doorkruisen en op zoek te gaan naar nieuwe plantensoorten om zijn thuiswereld te redden.

Door de reusachtige Star Plant te laten groeien tot een torenhoog organisch beeldhouwwerk, vorm je de planeet en maak je een prachtig landschap dat je naar nieuwe hoogtes brengt. De unieke klimvaardigheden in de game dagen je uit om steeds hoger te gaan, maar let op: één verkeerde beweging en er wacht je een lange weg naar beneden!

Als deelnemer in het Vote to Play programma, maakt Grow Home deel uit van een selectie games waarop PlayStation Plus leden kunnen stemmen om onderdeel te worden van hun Instant Game Collectie. De winnende game wordt gratis beschikbaar gesteld voor PlayStation Plus-leden. Meer informatie over deze actie vind je op de Playstation Blog.

 

Grow Home is reeds verkrijgbaar als download voor Windows PC. Voor meer informatie over Grow Home, ga naar: www.growhomegame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x