Home GamingAndroid GROOTSTE TRIALS FRONTIER GRATIS CONTENT UPDATE OOIT: FROSTPOCALYPSE

GROOTSTE TRIALS FRONTIER GRATIS CONTENT UPDATE OOIT: FROSTPOCALYPSE

by Mark van Truijen

Vandaag schaatst Frostpocalypse, de grootste content update ooit in Trials Frontier, de App- en Android-store binnen. Frostpocalypse bevat een nieuwe winteromgeving met zestien doldwaze tracks, een nieuwe motor, twee nieuwe personages en een coole outfit. Download de update nu gratis via de App Store voor iOS-apparaten, Google Play voor Android of via de Amazon App Store.

 Aan Trials Frontier zijn zestien ijskoude tracks toegevoegd, wat het totale aantal tracks op meer dan tachtig brengt. Verover de tien verschillende werelden en trotseer de vrieskou met twee nieuwe racers, een warme outfit en een nieuwe motor.

 

Tijdens dit evenement, dat een maand zal duren, speel je elke week een nieuw gameplaysysteem vrij. In de eerste week is het jouw taak om de Zonnegod te helpen met de overgang van winter naar zomer. Dat doe je door razendsnel over brandhout en sneeuwmanhoofden te scheuren. De competitie gaat verder in de PvP-modus tijdens het ‘Seizoen van de Ezel’ en schakelt een versnelling hoger in de nieuwe Blitz-modus. In het Arctic Leaderboard kun je elke week een nieuwe lik verf winnen voor je motor. Race naar de top en win ze allemaal!

 

Trials Frontier brengt je naar een vervallen dorpje, in de nabije toekomst, waar de mensen nood hebben aan een held. Je moet oefenen, beter worden en leren hoe je racen en tricks het beste kan combineren op de vele uitdagende parcours. Zo verzamelen je nieuw materiaal voor je motor en ontgrendelen je coole tracks en motors. Help de bevolking van het dorp en versla Butch, de lokale crimineel, in een face-off!

Download Trials Frontier in de App Store.

Download Trials Frontier op Google Play.

Download Trials Frontier in de Amazon App Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x