Home Movies Grimsby – Sacha Baron Cohen in Amsterdam op 18 en 19 februari

Grimsby – Sacha Baron Cohen in Amsterdam op 18 en 19 februari

by Mark van Truijen

Sacha Baron Cohen komt voor zijn nieuwe film GRIMSBY naar Nederland. Hij zal als zijn personage uit de film, Nobby, Amsterdam onveilig maken op donderdag 18 en vrijdag 19 februari a.s.

Gisteravond was Sacha Baron Cohen te gast bij Jimmy Kimmel Live waar hij een zeer expliciete clip uit de film liet zien aan het publiek in de zaal, maar niet aan de kijkers.

GRIMSBY is de nieuwe actie-comedy van Sacha Baron Cohen (Borat, Brüno) over een eenvoudige Engelse voetbalfan uit het vissersdorpje Grimsby.

Nobby (Baron Cohen) heeft alles wat een man uit Grimsby zou kunnen wensen – negen kinderen en de lekkerste vriendin in noord-Engeland (Rebel Wilson). Er is slechts één ding dat hij mist: zijn kleine broer Sebastian (Mark Strong). Nobby is al 28 jaar op zoek naar hem nadat ze door verschillende families werden geadopteerd. Als Nobby erachter komt waar zijn broer te vinden is, weet hij niet dat Sebastian een spion is bij MI6 én dat hij net een wereldbedreigend complot op het spoor is. Wanneer Sebastian ten onrechte wordt beschuldigd, moet hij plotseling op de vlucht. Hij zal zich erbij neer moeten leggen dat hij de wereld alleen kan redden met de hulp van de grootste idioot ter wereld, zijn broer Nobby.

Verder met o.a. Penélope Cruz, Isla Fisher, Gabourey Sidibe en Ian McShane.

GRIMSBY draait vanaf 25 februari in de bioscoop.
www.grimsbyfilm.nl

Rebel Wilson and Sacha Baron Cohen in Columbia Pictures' THE BROTHERS GRIMSBY.

Rebel Wilson and Sacha Baron Cohen in Columbia Pictures’ THE BROTHERS GRIMSBY.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x