Home Gaming De Solus Project – Story – Video 3 Trailer

De Solus Project – Story – Video 3 Trailer

by Mark van Truijen

De Solus Project vindt plaats in een rijk sci-fi universum tijdens de 22 e eeuw. Ons zonnestelsel werd uit elkaar gescheurd door een schurkenstaat ster en de mensheid overleeft op een vloot van ruimteschepen genaamd de Prolus kolonie. Met weinig brandstof over en hongersnood aan de horizon, organiseert  Prolus de opdracht een laatste wanhopige missie om een nieuw thuis voor de mensheid te vinden.

De operatie heet The Solus Project. Vijf kleine scouting schepen worden verzonden naar vijf zonne-energie systemen die worden verdacht van het hebben van bewoonbare planeten. Je voertuig heeft meer als een decennium gereist als je aankomt. Van de gehele bemanning overleef alleen jij. En aangezien jij de enige ben hangt alles weer eens van jouw af.

Is de planeet bewoonbaar? Is het veilig? Je komt er snel achter, de overblijfselen van een Buitenaards Ras. Hun oude structuren en machines. Waarom zien deze vreemdelingen er bijna uit als mensen? En nog belangrijker … waarom zijn ze gestorven?

De Solus Project is een verhaal gedreven survival ervaring. Het vertelt een rijke, lineair verhaal, iets wat zelden gezien in overleving spellen, met behoud van een open sandbox gameplay en overleving mechanica.

De Solus Project releases op Steam Early Acces op 18 februari e en op Xbox Game Preview op 26 februari

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x