Home GadgetsDomotica Gratis update maakt Home Network App van devolo nóg gebruiksvriendelijker

Gratis update maakt Home Network App van devolo nóg gebruiksvriendelijker

by Mark van Truijen

devolo introduceert versie 5.3 van zijn Home Network App. Deze update verhoogt het gebruiksgemak door eenvoudigere bediening. De Home Network App wordt zo gaandeweg een centrale gebruikerstool voor de Home Networking-producten van devolo.  

Nieuwe, handige features 

De update is helemaal gratis en biedt meer transparantie in het devolo Powerline-netwerk. Na de update worden de actuele Powerline-snelheden van elke adapter rechtstreeks weergegeven op de overzichtspagina van de Home Network App. Zo zien klanten snel de prestaties van hun thuisnetwerk. In een mum van tijd zijn de overdrachtssnelheden van verschillende stopcontacten gecheckt. In het menu Instellingen in de Home Network App is nu de Expert Mode beschikbaar.

Voor de LAN-adapters in de Home Network App zijn er dankzij de update zeven talen beschikbaar: naast Nederlands, ook Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees en Spaans. De taalinstellingen zijn meteen in de app aan te passen. Met de app-update biedt devolo een nog betere gebruikerservaring voor eenvoudige installatie en bediening van het devolo-thuisnetwerk.  

Nieuwe installatiewizard voor dLAN-gebruikers

Met de nieuwste firmware-update kunnen ook dLAN-gebruikers de Home Network App gebruiken. Binnenkort vervangt deze app de mydevolo-app die deze klanten op dit moment gebruiken. De nieuwste update van de firmware van de Home Network App geeft dLAN-klanten toegang tot de installatiewizard. Hierin is stap voor stap het installatieproces te volgen voor de dLAN 550 WiFi-, 550+ WiFi- en 1200+ WiFi ac-adapter. De wizard is niet alleen handig bij de eerste installatie, maar ook voor het uitbreiden van een bestaand dLAN-netwerk.

Gebruikers van dLAN-producten kunnen terecht op de website van devolo voor alle informatie over het updaten naar de nieuwste firmwareversie.

devolo Magic: prijzen en verkrijgbaarheid

De devolo Magic-adapters zijn in de winkel en online verkrijgbaar als de versies Magic 1 en Magic 2. Voor wie een nieuw Magic-thuisnetwerk wil creëren, is er de Starter Kit met twee adapters. De consumentenadviesprijs is 199,90 euro voor devolo Magic 2 WiFi en 149,90 euro voor de devolo Magic 1 WiFi. De adapters zijn ook los verkrijgbaar voor uitbreiding van een thuisnetwerk. Daarnaast zijn de devolo Magic 1- en Magic 2-serie ook verkrijgbaar als LAN-only systemen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: