Home Gaming Gori: Cuddly Carnage krijgt nieuwe trailer

Gori: Cuddly Carnage krijgt nieuwe trailer

by Jos Vis

Uitgever Wired Productions en ontwikkelaars Angry Demon Studio zijn verheugd om de gloednieuwe gameplay-trailer en key art voor de actievolle skate n slash, Gori: Cuddly Carnage, te onthullen tijdens The Mix ‘Guerilla Collective’ Showcase. Ga aan de slag met snelle gevechten in een gloednieuwe Gori: Cuddly Carnage-demo die nu beschikbaar is op Steam. Daarnaast is de evoluerende demo voor de gehaaide stedenbouwer, Bulwark: Falconeer Chronicles, ook direct beschikbaar om te spelen.

De nieuwe gameplay-trailer van Gori boordevol actie laat de vele manieren zien waarop de onwillige katachtige held, rijdend op het vuilgebekte dodelijke hoverboard, F.R.A.N.K, zich een weg kan banen door hordes zombie-achtig, gemuteerd speelgoed (en er schattig uitziet terwijl het doen).

Ontwikkeld in Unreal Engine 5 en winnaar van de Epic MegaGrant, Gori: Cuddly Carnage is een ultra-gewelddadige third-person hack ‘n’ slash die zich afspeelt in een futuristische neonwereld. Gori: Cuddly Carnage, een meerlagig en ongekend avontuur, zit boordevol levendige en meeslepende omgevingen, terwijl de speler knoestige acrobatiek kan uitvoeren in een positief meedogenloze gevechtservaring gevuld met hoge snelheid en intense vernietiging.

Gori: Cuddly Carnage komt naar pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: