Home Gaming Stealth horror FPS Blood West wordt gelanceerd in december

Stealth horror FPS Blood West wordt gelanceerd in december

by Jos Vis

Tijdens de Guerrilla Collective Showcase van vandaag heeft Hyperstrange aangekondigd dat Blood West – een meeslepende thriller uit het wilde westen die zich afspeelt in een gruizige en meedogenloze wereld – Early Access zal verlaten en in december 2023 in 1.0 zal verschijnen.

In “Blood West” stappen spelers in de schoenen van een eenzame revolverheld die weer tot leven wordt gewekt door machtige geesten. Dit duistere en aangrijpende avontuur speelt zich af tegen de achtergrond van het Wilde Westen en vereist dat spelers door verraderlijke landschappen navigeren, formidabele tegenstanders het hoofd bieden en een arsenaal opbouwen om te overleven. De enige manier om een einde te maken aan de vloek die over de grens is gevallen, is de enige manier om de confrontatie aan te gaan met gestoorde demonen en gruwelijke verschrikkingen.

Maar het gaat er niet alleen om wie de grootste, gemeenste wapens heeft – in de schaduw van het Wilde Westen zijn sluwheid en stealth belangrijke bondgenoten. Spelers moeten de kunst van de stille aanval onder de knie krijgen, vijanden in stilte besluipen door maanverlichte landschappen, zorgvuldig doelen selecteren en vijanden verslaan zonder te fluisteren. Naast het beheersen van stealth-vaardigheden, moeten spelers hun strategieën aanpassen, alternatieve benaderingen verkennen en snel nadenken om bedreigingen te overwinnen.

Met zijn intense gevechten, aangrijpende verhaallijn en verbluffende beelden belooft “Blood West” een onvergetelijke game-ervaring te leveren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: