Home GamingAndroid Golf Clash krijgt nieuwe golfbalbundel

Golf Clash krijgt nieuwe golfbalbundel

by Jos Vis

Het prijswinnende mobiele spel Golf Clash viert het The Open-kampioenschap met een golfbal met nieuw thema ter ere van het oorspronkelijke majorkampioenschap – vanaf vandaag verkrijgbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment en Playdemic hebben vandaag een nieuwe golfbalbundel uitgebracht voor het mobiele spel Golf Clash ter ere van The Open, het oorspronkelijke majorkampioenschap, dat vandaag is begonnen op de Royal Portrush Golf Club in Noord-Ierland.“The Open Ball”, vanaf vandaag (18 juli) t/m 21 juli verkrijgbaar, draagt op prominente wijze het logo van het toernooi met de iconische Claret Jug, die aan de winnaar van The Open wordt aangeboden. De Golf Clash Open Championship-bundel bevat The Open Ball en een themakist die nu verkrijgbaar is voor € 5,49 en is de perfecte manier om het vanop afstand op te nemen tegen je vrienden en familie tijdens het toernooi deze week, altijd en overal.

Golf Clash is het best verdienende mobiele sportspel in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk met tot nu toe meer dan 63 miljoen downloads wereldwijd. Golf Clash, nu gratis te downloaden op alle iOS- en Android-apparaten, blijft lof ontvangen van spelers die in 2019 al meer dan 1,8 miljard golfballen hebben geslagen in het spel.

Ga voor meer informatie over Golf Clash naar www.playdemic.com/games/golf-clash of neem deel aan het Golf Clash-communitygesprek op Twitter (@GolfClashGame), Facebook (@GolfClashPlaydemic), Instagram (@GolfClashGame) en YouTube (Golf Clash).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: