Home Gaming Gerucht: Naast Assassin’s Creed Black Flag nog een remake in de serie in ontwikkeling

Gerucht: Naast Assassin’s Creed Black Flag nog een remake in de serie in ontwikkeling

by Pim, Sel

Met titels als Assassin’s Creed Codename Red, Assassin’s Creed Codename Hexe en Assassin’s Creed Invictus heeft Ubisoft een aantal aankomende delen in zijn voornaamste franchise die officieel zijn bevestigd, maar er zijn er nog verschillende die in ontwikkeling zijn, als we de rapporten mogen geloven. Eerdere lekken hebben bijvoorbeeld beweerd dat er een remake van de populaire fanfavoriet Assassin’s Creed 4: Black Flag uit 2013 in ontwikkeling is – en interessant genoeg zou het niet de enige Assassin’s Creed-game zijn die de remakebehandeling krijgt.

Volgens een rapport van Insider Gaming’s Tom Henderson werkt Ubisoft momenteel aan een andere Assassin’s Creed-remake. Welk spel specifiek wordt geremake’t wordt niet vermeld in het rapport, hoewel er waarschijnlijk een aanzienlijk deel van de fanbase van de serie zal zijn dat hoopt op een ambitieuze herinterpretatie van de originele Assassin’s Creed-games. Er zijn in het verleden geruchten geweest dat een remake van het eerste spel op komst is, maar tot nu toe zijn die nog niet werkelijkheid geworden.

Henderson gaat verder met te verklaren dat deze tweede remake een van de verschillende Assassin’s Creed-games is die “tegen het einde van het decennium” zullen worden uitgebracht. Als we naar het vermeende schema van de serie kijken – met Codename Red die dit jaar uitkomt, Invictus volgend jaar, en Codename Hexe in 2026 – kunnen we veilig aannemen dat deze mysterieuze remake nog een eindje verwijderd is van de release.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x