Home Gaming Gerucht: De volgende Call of Duty verschijnt in oktober

Gerucht: De volgende Call of Duty verschijnt in oktober

by Pim, Sel

Voorafgaand aan de speciale editie van de Officiële Xbox Podcast van vandaag, waar Microsoft zijn visie voor de toekomst van Xbox zal bespreken, werd naar verluidt op 6 februari een virtuele stadshuisbijeenkomst gehouden voor werknemers. Volgens bronnen die met Inverse spraken, waren Microsoft Gaming CEO Phil Spencer en Xbox President Sarah Bond aanwezig, waarbij eerstgenoemde zei dat het veilig is om aan te nemen dat er in oktober een nieuwe Call of Duty wordt gelanceerd.

Naar verluidt bevestigde Spencer “toekomstige hardware” voor Xbox, maar Bond besprak ook de strategie van het merk om op meerdere apparaten te bestaan, met de opmerking: “Elk scherm is een Xbox.” Op basis van deze multi-device aanpak zou dit dezelfde bijeenkomst kunnen zijn waar Spencer medewerkers verzekerde dat Microsoft geen plannen had om te stoppen met het maken van Xbox-consoles.

Wat betreft de volgende Call of Duty, er gaan geruchten sinds 2022 en het is naar verluidt een vervolg op de Black Ops-serie van Treyarch die zich afspeelt tijdens de Golfoorlog. Het verhaal zou zich naar verluidt richten op de CIA terwijl het probeert “een genuanceerd verhaal” van het conflict te verkennen. Blijf op de hoogte voor meer details en een mogelijke aankondiging in de komende maanden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x