That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, Steam

GeForce Gamers zijn Game Ready

Beschikbaar op of voor de launch van de game, zorgen NVIDIA Game Ready Drivers altijd voor de beste spelervaring voor GeForce gamers. NVIDIA engineers zijn tot de laatst mogelijke minuten bezig om gameprestaties te optimaliseren en gameplay te perfectioneren. En om de kwaliteit te staven en te garanderen, is iedere Game Ready Driver WHQL- gecertificeerd door Microsoft

Final Fantasy XV Windows Edition is een van de meest gewilde games van de aankomende lente, en

GeForce gamers zijn weer helemaal Game Ready met de Game Ready driver voor Final Fantasy XV Windows Edition die vandaag is uitgebracht. GeForce gamers zullen verheugd zijn te horen dat de driver twee GeForce Experience features kenmerkt: Ansel en ShadowPlay Highlights. Daarnaast is deze uitgerust met GameWorks technieken, waaronder NVIDIA FlowNVIDIA HairWorksNVIDIA ShadowWorksNVIDIA Turf Effects en NVIDIA VXAOFinal Fantasy XV Windows Edition belooft de ultieme versie van de game te gaan worden!

Het creëren van graphics technologieën voor NVIDIA-hardware zorgt ervoor dat deze perfect werken op GeForce GPUs wanneer deze technologie in een game wordt aangesproken. Om dit te realiseren, stelt NVIDIA stelt haar gaming expertise en lange geschiedenis van PC ontwikkeling ter beschikking om de geavanceerde game features van Final Fantasy XV op PC tot wasdom te brengen. Engineering expertise, graphics enphysics simulation middleware, developer tools en source code zijn beschikbaar voor de gameontwikkelaar. NVIDIA zal bovendien met Square Enix blijven samenwerken om de prestaties en stabiliteit van de game te fine tunen, alsook om de ondersteuning van features en exclusieve GeForce GTX PC gaming platform-technologieën te realiseren zoals NVIDIA G-SYNC™ monitor technology, geoptimaliseerde gameplay-settings en GeForce Experience.

Meer Prestaties in PUBG

De taak van ons driver-team stopt natuurlijk niet wanneer een game eenmaal is verschenen. De teamleden blijven hard en onverstoorbaar doorwerken om de prestaties van games voortdurend te verbeteren. Dit werk vertaalt zich onder meer in de verbeteringen in PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), welke zorgt voor prestatieverhogingen van tot wel 7% procent, afhankelijk van de GPU en de configuratie waarop gespeeld wordt. Bekijk de performance tabel in het GeForce.com artikel voor meer details.

Game Ready voor Warhammer: Vermintide 2 en Worlds of Tanks 1.0

Deze driver zal bovendien zorgen voor de beste spelervaringen voor gamers die Warhammer: Vermintide 2 of Worlds of Tanks’ 1.0 Engine Upgrade spelen.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE