Home Gaming GeForce Gamers zijn Game Ready voor ‘MechWarrior 5: Mercenaries’ en meer

GeForce Gamers zijn Game Ready voor ‘MechWarrior 5: Mercenaries’ en meer

by Jos Vis

Vandaag brengt Piranha Games een nieuwe uitbereiding uit in de MechWarrior-gameserie die een cult-achtige aanhang heeft ontwikkeld, MechWarrior 5: Mercenaries. GeForce-gamers zijn game ready met de nieuwste Game Ready-driver van NVIDIA. Deze driver levert ook de beste ervaring in Detroit: Word Human en voegt ondersteuning toe voor twee extra G-SYNC compatibele monitoren.

Twee nieuwe G-SYNC compatibele monitoren

Het G-SYNC compatibele programma breidt het G-SYNC ecosysteem uit en heeft als doel om consistentie te brengen en consumenten te informeren over welke displays een goede VRR-ervaring bieden.

De lijst met G-SYNC compatibele monitoren neemt toe tot meer dan 60 opties met de toevoeging van de MSI MAG251RX- en ViewSonic XG270-monitors.

Onder het G-SYNC-compatibele programma werkt NVIDIA met monitor-OEM’s om de ervaring op monitoren te valideren die het AdaptiveSync-protocol ondersteunen. Degenen die slagen, worden aangeduid als “G-SYNC-compatibel”. Klik hier voor een volledig overzicht van G-SYNC compatibele monitoren.

Over NVIDIA Game Ready Drivers

Game Ready Drivers zijn beschikbaar op of voor de release van de meeste grote titels en zijn afgestemd op de beste prestaties en een vlekkeloze gameplay. Alle NVIDIA Game Ready Drivers zijn Microsoft WHQL-gecertificeerd

Gerelateerde links:

GeForce.com story over de Game Ready Driver voor MechWarrior 5: Mercenaries

NVIDIA Driver Downloads

Lijst met G-SYNC Compatible displays

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d