Home Gadgets GeForce-gamers profiteren van DLSS-upgrades voor ‘Marvel’s Midnight Suns’

GeForce-gamers profiteren van DLSS-upgrades voor ‘Marvel’s Midnight Suns’

by Sven
NVIDIA heeft vandaag een nieuwe Game Ready Driver voor Marvel’s Midnight Suns uitgebracht die GeForce Gamer systemen optimaliseert voor de toevoeging van DLSS 3-upgrades die binnenkort verschijnen in Marvel’s Midnight SunsHITMAN 3 en Deliver Us Mars. De driver levert ook pre-release optimalisaties voor aankomende nieuwe releases, zoals Dead Space en Forspoken, die day-1 ondersteuning voor DLSS bevatten.
Marvel’s Midnight Suns krijgt DLSS 3-upgrade op 26 januari
Marvel’s Midnight Suns werd vorige maand met lovende kritieken gelanceerd en bood ondersteuning voor DLSS 2, ray-traced reflecties en ray traced ambient occlusion. Op 26 januari wordt de pc-editie nog beter met de toevoeging van NVIDIA DLSS 3, waardoor de prestaties voor GeForce-gamers met een RTX 40-series toenemen.

Hitman 3 krijgt een DLSS 3-upgrade op 26 januari
HITMAN 3 wordt op 26 januari HITMAN World of Assassination, die ook toegang zal bevatten tot HITMAN 1– en HITMAN 2-content via het Access Pass-systeem van ontwikkelaar IO Interactive. Huidige bezitters van HITMAN 3 krijgen een gratis upgrade naar HITMAN World of Assassination op alle platforms.

Tegelijkertijd verschijnt er een nieuwe game-update voor Hitman 3, met daarin ondersteuning voor DLSS 3. Dit volgt op de toevoeging van DLSS 2 en ray tracing afgelopen mei, en stelt GeForce-gamers met een RTX 40-series in staat om hun prestaties met AI te verveelvoudigen.
Game Ready voor nieuwe games, allemaal verbeterd met DLSS
Game Ready-drivers bevatten optimalisaties, verbeteringen en meer, om de nieuwste releases en nieuwste titelupdates te ondersteunen. In onze nieuwe driver hebben we lanceringsondersteuning voor verschillende langverwachte releases, waardoor spelers de best mogelijke ervaring krijgen bij het gamen op GeForce RTX grafische kaarten, desktops en laptops.  Deze driver bevat optimalisaties voor:Dead Space, die op 27 januari uitkomt met DLSS 2Deliver Us Mars, lancering 2 februari met DLSS 3, NVIDIA Reflex en ray tracing.Forspoken, dat op 24 januari uitkomt met DLSS 2 
Over Game Ready Drivers
GeForce Game Ready Drivers leveren de beste ervaring voor uw favoriete games omdat ze nauwkeurig zijn afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitgebreid zijn getest op duizenden desktop- en laptophardware configuraties voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.

Het Game Ready Driver-programma van NVIDIA is van het begin af aan ontwikkeld als methode om de best mogelijke game-ervaring te bieden. Dit programma creëert een synergie met game-ontwikkelaars en zorgt voor een regelmatige uitwisseling van pre-release game builds en drivers. We werken samen aan het vinden van optimalisaties en het oplossen van problemen en ontwikkelen builds dienovereenkomstig om ervoor te zorgen dat zowel de game als de Game Ready Driver de hoogste kwaliteit en prestaties leveren bij de lancering.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: