Home Gadgets ‘In de NVIDIA Studio’ met buitenaards kunstenaar Ducky 3D

‘In de NVIDIA Studio’ met buitenaards kunstenaar Ducky 3D

by Sven
Ducky 3D, een getalenteerde kunstenaar die meeslepende visuele ervaringen creëert door middel van levendige visuals, stapt deze week de NVIDIA Studio in om de op buitenaardse wezens geïnspireerde animatie ‘Stylized Alien Landscape‘ te laten zien. Deze werkelijk unieke animatie werd volledig gebouwd in Blender met behulp van geometrie nodes (geo nodes) en werd aangedreven door een GeForce RTX 4090 GPU. 
Het gebruik van geo nodes in Blender is de laatste tijd sterk toegenomen omdat het modelleren meer een procedureel proces wordt om extreem gedetailleerde scènes te maken met slechts kleine hoeveelheden data. Ducky 3D begon met het maken van een eenvoudige kubus en paste verschillende populaire geo nodes toe om een buitenaards geïnspireerde animatie te maken.

Daarna richtte hij zich op het renderen van de belichting, waarbij de GeForce 4090 RTX GPU van Ducky 3D echt van pas kwam. Zijn AI-gestuurde NVIDIA OptiX ray tracing API die wordt aangedreven door zijn RTX 4090 GPU zorgde voor vloeiende bewegingen in de viewport met vrijwel geen ruis, wat resulteerde in een buitenaards meesterwerk.
Bekijk de In de NVIDIA Studioblog post van deze week met bijgevoegde aanvullende assets en deel inspiratie met je lezers en wat kan worden bereikt met GeForce RTX 40 Series GPU’s en NVIDIA Studio. Bekijk ook zeker de Blender tutorials in de NVIDIA Studio Blender playlist of bezoek het YouTube kanaal van Ducky 3D voor nog meer inspiratie!

Een nieuw jaar betekent nieuwe kunst en we zouden graag de jouwe zien! We zien al een aantal geweldige kunstwerken in de nieuwste NVIDIA Studio community challenge – dus gebruik de hashtag #NewYearNewArt en tag @NVIDIAStudio om recente creaties te laten zien en om op een van onze kanalen vermeld te worden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: