Home Gaming Gears of War 4 Ultimate Edition bevat early access

Gears of War 4 Ultimate Edition bevat early access

by Mark van Truijen

Gears of War 4 komt op 11 oktober exclusief naar de Xbox One, en als je dan de Ultimate Editie aanschaf dan kan je zelfs vier dagen voor de officiele lancering al los, dit is volgens een bericht op Xbox.com.

Gears of War 4 Ultimate Edition bevat de Season Pass en extra karakters voor zowel Gears of War: Ultimate Edition en Gears of War 4. De season pass bevat 24 multiplayer maps en extra karakter skins, toegang tot de VIP playlist, zes Gear Packs, en meer.

Hieronder lees je wat je aantref in de Season Pass :

Bereid je Lancers voor op de coöp en de multiplayer met de Gears of War 4 Season Pass. Meld je aan voor deze vip-ervaring en ontvang de volgende voordelen: vijf exclusieve digitale items als onderdeel van het Vintage VIP Pack, met de personageskin Vintage JD, de wapenskins Vintage Gnasher en Dropshot, het Vintage JD Emblem en de Vintage JD Bounty voor extra XP; permanente beschikking over 24 extra DLC-maps (een jaar lang twee per maand) voor besloten spellen op dedicated servers; een exclusieve vip-playlist met vervroegde toegang tot toekomstige speltypen, maps en varianten; en zes Gear Packs waarmee je speciale personage- en wapenskins, uitrusting en vaardigheden en XP-verhogende premies ontgrendelt. *Je hebt Gears of War 4, een Xbox Live Gold-lidmaatschap (apart verkrijgbaar) en breedbandinternet nodig voor de Gears of War 4 Season Pass; internetkosten van toepassing. Je hebt een Xbox Live Gold-lidmaatschap (apart verkrijgbaar) nodig voor de onlinemultiplayer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x