Home Movies Angry Birds: De Film zet de bloemetjes buiten

Angry Birds: De Film zet de bloemetjes buiten

by Mark van Truijen

Het afgelopen weekend was ANGRY BIRDS: DE FILM als enorme bloemcreatie op een eigen praalwagen te bezichtigen tijdens het bloemencorso in de bollenstreek. Dit jaarlijks terugkerend evenement was wederom een groot succes: maar liefst 1 miljoen bezoekers bezochten het bloemencorso. De ANGRY BIRDS: DE FILM praalwagen trok veel aandacht. Op vrijdag 22 en zondag 24 april jl. waren de Angry Birds aanwezig om met hun fans op de foto te gaan. Als verrassing was bekende vlogger Enzo Knol op vrijdag 22 april jl. bij de praalwagen in Noordwijkerhout. Enzo Knol spreekt in de Nederlands gesproken versie van de film de stem in van het personage Chuck.

ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie. Vanaf 14 mei voorpremières.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck), Murth Mossel (Bomb), Robin Martens (Stella), Frank Lammers (Mighty Eagle), Isa Hoes (Matilda), Jörgen Raymann (Rechter Peckinpah), Ruben Nicolai (Leonard) en Giel Beelen (Ross).

www.angrybirdsfilm.nl
www.facebook.com/AngryBirdsFilmNL

Bloemencorso_1 Bloemencorso_2 Bloemencorso_3

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x