Home Gaming Update van de Call of Duty World League

Update van de Call of Duty World League

by Mark van Truijen

Wij hebben voor jullie een update voor de Call of Duty World League, mede mogelijke gemaakt door PlayStation 4, met de nieuwe highlights, laatste resultaten, huidige standen en het competitieschema van deze week. Volg voor de laatste updates van de Call of Duty World League @CODWorldLeague op Twitter en Instagram en Call of Duty op Facebook. Ook kun je de matches van alle regio’s volgen op ons YouTube kanaal.

News Highlights

Nieuwe Schema voor Stage 2
Met de aftrap vorige week van Stage 2 van de Pro Division, hebben we de matches op donderdag geïntroduceerd in het schema om een platform te geven aan een aantal van de beste matches die in Europa plaatsvinden.

Europe Transfer Window
De CWL game squad van TCM is verkocht aan de Franse organisatie, Team LDLC. Daarbovenop heeft Team LDLC hun plek in de Europese Pro Division verkocht aan een andere Franse organisatie, Supremacy. Deze zet zorgt ervoor dat de nieuwe LDLC squad het derde team is van Frans eigendom.

Epsilon eSports, Splyce & Team Infused terug op schema
Week 1 begon goed voor Epsilon eSports, Splyce en Team Infused, waarin alle teams twee overwinningen wisten binnen te halen.

Vitality: Moeten we ons zorgen maken?
Stage 2 begon voor het Franse Team niet zo goed, met twee verliezen. Maar “het Franse Monster”, Gotaga, en de rest van zijn team hebben nog genoeg momenten om terug te vechten. Het andere Franse team, Supremacy, maakte een veelbelovende entree tijdens de Pro Division door Millenium te verslaan.

ESWC
ESWC zal van 6 tot 8 mei plaatsvinden in Parijs. Dit is het eerste LAN event van de Europese CWL Stage 2. Duizenden fans worden hier de komende 3 dagen verwacht, terwijl de teams strijden voor een geldprijs van $50K.

100 Thieves
Matt “Nadeshot” Haag heeft bekend gemaakt dat hij zijn eigen CWL organisatie, 10 Thieves, is begonnen. Hiermee heeft hij een grote sociale basis opgebouwd die zij direct kapitaliseerde met hun eerste overwinning.

Down Under
Optic Gaming heeft de Crown Casino Invitational gewonnen – het eerste internationale CWL LAN event in Melbourne Australië.

COD%201 COD%202 COD%203

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x