Home Gaming GC-2015: Trackmania Turbo een nieuw jasje voor een oude klassieker

GC-2015: Trackmania Turbo een nieuw jasje voor een oude klassieker

by Jeffrey van den Bogaart

Op gamescom waren we uitgenodigd om de nieuwe Trackmania Turbo te komen spelen bij Ubisoft. We mochten eerst de 2 speler variant proberen. Hierbij is het de bedoeling dat jij en je medespeler dezelfde stuur beweging maken want anders gebeurt er niets. Het is erg grappig om te zien hoe je aan het klooien bent in het begin maar al snel heb je door wat er van je verwacht wordt en kan je over de baan scheuren. Ik vroeg al snel of er ook een local multiplayer in de game gaat komen en die komt er in voor maximaal 4 personen! De banen zijn erg leuk en vooral de omgeving ziet er strak uit.

Het spel kan zelf unieke bananen genereren. Dit ziet er leuk uit want je ziet je console druk bezig om een baan aan te leggen in z’n kort mogelijke tijd. Het resultaat is tegen mijn verwachtingen in erg indrukwekkend. De baan doet niet houterig aan en heeft echt een aantal stukken die erg doordacht zijn.

Na een paar keer te zijn gecrashed halen we dan toch het level. Ik mag een level spelen wat speciaal gemaakt is voor de Morpheus VR headset. Dit was een van de eerste keren dat ik z’n bril op had tijdens een spel. Het viel mij wel op dat ik het scherm niet super mooi vind maar de beleving is adembenemend. Terwijl je rond schiet over de baan kan ik overal kijken en voel ik echt alle bewegingen omdat dit het enige is wat ik zie! Ik merk wel dat ik af en toe een beetje duizelig wordt maarja wat wil je als je 10 keer over de kop gaat. Gewoon lekker door gassen is mijn instellingen dan ook en uiteindelijk weet ik een prima tijd neer te zetten! Na mijn VR beleving ben ik wel van overtuigd dat VR de toekomst is!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x