Home GamingAndroid GC-2015: Alles van ubisoft op een rijtje

GC-2015: Alles van ubisoft op een rijtje

by Mark van Truijen

Op Gamescom 2015 in het Duitse Keulen zijn een aantal nieuwe features bekendgemaakt voor Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege.

Spectator Cam
Dankzij de Spectator Cam kun je tijdens 5v5 multiplayer games als 11espeler in real-time mee kijken. De Spectator Cam is vanaf 13 oktober beschikbaar in betavorm voor LAN en online custom games op PC en vanaf begin 2016 op de consoles.

GSG 9 Unit Operators
De uiterst dodelijke Duitse antiterreureenheid GSG 9 bevat vier unieke operators: Bandit, Blitz, IQ & Jäger!

Kanal Map
Kanal is een complex van verschillende gebouwen, bruggen en waterverbindingen met verhoogde uitkijkpunten en unieke zichtlijnen, gelegen in het industriële gedeelte van het Duitse Hamburg.

De Beta van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is vanaf 24 september 2015 speelbaar.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is vanaf 13 oktober verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC.

Assassin’s Creed

De gloednieuwe gameplay trailer van Assassin’s Creed Syndicate toont zowel Jacob als Evie met twee verschillende manieren van aanpak voor uiteindelijk hetzelfde doel: Londen terug in handen krijgen. Jacob focust zijn energie op het vermoorden van Tempeliers. Hij wil zijn eigen bende opbouwen en zijn leger opzetten tegen de Tempeliers die de stad besturen. Evie ziet iets anders: een stad vol politiek die voorzichtig benaderd moet worden…

Assassin’s Creed Syndicate is vanaf 23 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. In het najaar is Assassin’s Creed Syndicate eveneens verkrijgbaar voor Windows PC.

Just Dance 2016

Op Gamescom in Keulen zijn negen nieuwe nummers voor Just Dance 2016 bekendgemaakt. Daarnaast is Showtime aangekondigd, een nieuwe playbackmodus op de next-gen consoles.

Maak je eigen videoclips met de nieuwe Showtime modus. Door te playbacken en te dansen op je favoriete nummers ontstaat er een geweldige videoclip die je makkelijk kunt delen met je vrienden.

Just Dance 2016 is 22 oktober 2015 verkrijgbaar voor Nintendo’s Wii™ en Wii U™, de Xbox One en Xbox 360, de PlayStation 4 en PlayStation 3.

MIGHT & MAGIC HEROES VII

Vanaf 29 september 2015 is Might and Magic® Heroes® VII exclusief verkrijgbaar voor Windows PC. Al meer dan twintig jaar lang legt deze serie de lat op het gebied van strategy games steeds weer hoger. Hierbij wordt een diepgaande fantasywereld gecombineerd met een rijke RPG-beleving en strategische uitdagingen.

Na de succesvolle eerste gesloten beta vindt er vanaf 26 augustus tot en met 2 september een tweede Closed Beta plaats. De spelers die als leden van de Shadow Council deel uitmaakten van de eerste beta kregen de kans om te kiezen welke extra genootschappen er in de tweede beta zouden worden toegevoegd. Het resultaat is dat je in de tweede beta kennis kunt maken met de genootschappen Sylvan en Dungeon.

For Honor

In deze nieuwe video keert Ubisoft terug naar het begin van For Honor. Zo ontdek je meer over de creatieve visie achter deze gloednieuwe IP waar vaardigheid, strategie en team play hand in hand gaat met instinctieve melee combat.

Al sinds het begin bestond het team achter For Honor uit een groep mensen met dezelfde passie en visie: het maken van een meeslepende en spannende zwaardvechtgame. Ze willen spelers letterlijk in de chaos van een veldslag plaatsen en hen de kans geven te ontdekken wat voor een soort krijger er in hem of haar schuilt.

ANNO 2205

Vanaf 3 november 2015 is Anno 2205 verkrijgbaar. Het zesde deel uit de succesvolle serie speelt zich af in een futuristische setting. Voor het eerst in de geschiedenis van de game heb je nu namelijk de mogelijkheid om de aarde te verlaten en het heelal in te gaan. Anno 2205 wordt op dit moment ontwikkeld door Blue Byte en wordt uitgebracht voor de PC.

In 2005 zet je samen met de mensheid een belangrijke volgende stap, verleid door de belofte om in de ruimte te bouwen aan een betere toekomst. Hiervoor moet je eerst florerende metropolen op aarde bouwen, zodat deze missies naar de maan kunnen lanceren om daar kolonies te ontwikkelen.

The Crew WildRun

De supersnelle race-MMO The Crew krijgt een enorme uitbreiding in de vorm van The Crew Wild Run. Deze is vanaf 17 november 2015 als digitale download beschikbaar voor Xbox One, PS4 en PC.

In The Crew Wild Run scheur je naar The Summit, waar een enorm aantal racers en hun fans zich klaarmaken voor een serie extreme events op iconische plekken in de Verenigde Staten. Je skills worden tot het uiterste getest terwijl je de strijd aangaat in de auto’s uit The Crew en vier complete nieuwe voertuigtypes!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x