Home Gaming Gatewalkers komt op 12 januari

Gatewalkers komt op 12 januari

by Jos Vis

Duik in het verhaal van onverschrokken krijgers die door verschillende werelden reizen om hun stervende huis te redden. Overwin je zwakheden, ga de uitdaging aan en ontdek de diep begraven geheimen van de Ancients. Sluit je aan bij de Guild, word een Gatewalker en doe mee aan spannende missies in solo- of coöpmodus.

Een vijftig uur durende reis biedt honderden vijanden, uitdagende eindbazen, vijandige omgevingen en duizenden mogelijkheden om je eigen build te creëren. Gatewalkers combineert hack-and-slash-mechanica met actie-RPG en overlevingselementen, waardoor een unieke combinatie ontstaat.

De wereld sterft. Om de een of andere onbekende reden begonnen planten en dieren te sterven, net als mensen. In een wereld die in chaos is ondergedompeld, is een mysterieus relikwie gevonden: de Poort waardoor je naar andere werelden kunt reizen. Mensen zagen redding op plaatsen vol hulpbronnen, maar extreme omstandigheden eisten al snel het leven van duizenden. Daarom is de Guild gebouwd – een elite-eenheid die bekwame krijgers traint om door de Poort te reizen. Je wordt een van hen om verre uithoeken van het universum te verkennen en anderen te helpen overleven. Maar al snel neemt je eerste missie een onverwachte wending en blijf je met vragen zitten. Is je lot bezegeld? Welke geheimen schuilen er tussen de muren van het gilde? Misschien is de reden waarom jouw wereld sterft dichterbij dan je denkt en liggen de antwoorden in de zwaarbewaakte Ancient faciliteiten…

Tijdens je reis door de Gates word je geconfronteerd met honderden verschillende bedreigingen – dodelijke monsters, gemuteerde dieren, oude wezens, angstaanjagende anomalieën, barre weersomstandigheden… Van vijanden waarmee je te maken krijgt, moet je je strategie en uitrusting aanpassen. In Gatewalkers verandert met de verandering van je uitrusting ook je vechtstijl – alle vaardigheden worden toegeschreven aan bepaalde elementen van je bepantsering en wapens. Ongeveer vijftig uur lang avontuur biedt je soepele gameplay-mechanica, cast solo- en groepscombo’s, een geavanceerd voortgangssysteem en nog veel meer. Het overlevingsgedeelte van het spel zal RPG-liefhebbers blootstellen aan nieuwe uitdagingen, die zeldzaam zijn in dit genre. Het zoeken naar middelen en het behouden van een goede mentale en fysieke gezondheid zijn slechts enkele van de aangeboden mechanismen in dit procedureel gegenereerde isometrische spel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: