Home Gaming GamesCom 2014 Line-up Ubisoft bekend

GamesCom 2014 Line-up Ubisoft bekend

by Mark van Truijen

Ubisoft® onthult zijn line-up aan games die wordt getoond tijdens GamesCom 2014 in Keulen, Duitsland, van 13 tot en met 17 augustus 2014. Deze uitgebreide line-up bestaat uit Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, Just Dance® 2015, Just Dance Now, Tom Clancy’s The Division™, The Settlers Kingdom of Anteria, Shape Up en meer. Nieuwe, tot nu toe onaangekondigde titels voor PC, mobile en digitale kanalen worden ook voor de eerste keer getoond tijdens GamesCom.

Bezoekers van de Ubisoft Booth (Hal 6, stand A021) komen meer te weten over hun favoriete games:

Demo

– Assassin’s Creed Unity                [Capaciteit: 150 personen]

– Tom Clancy’s The Division [Capaciteit: 85 personen]

Hands-On Demo

– Assassin’s Creed Rogue              [Capaciteit: 40 pods]
– The Crew                                 [Capaciteit: 24 pods; 1x simulator]
– Far Cry 4                                 [Capaciteit: 90 pods]

De Assassin’s Creed Unity en Tom Clancy’s The Division demo’s vinden plaats in speciale theaters, en bij The Crew is er de mogelijkheid om plaats te nemen in de populaire simulatiestoel die de spanning tijdens het spelen nog een extra dimensie geeft.

Zoals gebruikelijk zijn er ook tal van activiteiten gepland op de Ubisoft Booth. Just Dance® 2015, Just Dance Now and Shape Up worden getoond op het hoofdpodium van de stand, fans van Assassin’s Creed kunnen hun ogen uitkijken op de cosplayers die ronddwalen en elke bezoeker die Assassin’s Creed® Rogue* speelt krijgt een tattoo**. Far Cry fans kunnen dan weer een foto van zichzelf laten nemen op de troon van Pagan Min. Met verschillende community-activiteiten, prijzen en optredens tijdens de beurs, is er voor iedereen wat wils.

“Ubisoft maakt het makkelijker dan ooit voor bezoekers van GamesCom om vroegtijdig kennis te maken met onze games en alles te weten te komen over hun favoriete series,” aldus Yves Guillemot, mede-oprichter en CEO bij Ubisoft. “We hopen dat elk type gamer kan genieten van onze line-up en de kans krijgt om hun feedback te delen met ons.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

ñïñ çà èíôó!

9 jaren geleden

.

ñïñ çà èíôó!!

9 jaren geleden

.

tnx for info!

9 jaren geleden

.

hello.

9 jaren geleden

.

ñïñ!

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x