Home Gaming EA verlengt contract met de Premier League

EA verlengt contract met de Premier League

by Mark van Truijen
Video ID not provided: Please check your shortcode.

Electronic Arts Inc. heeft vandaag aangekondigd dat EA SPORTS™ en de Premier League hun huidige overeenkomst hebben verlengd tot het einde van het seizoen 2018/2019, waarbij nu ook de sponsoring van de Doellijnbewaking is inbegrepen.

Om dichter bij de het echte voetbal te komen heeft EA SPORTS als jarenlange partner van de Premier League samenwerkingsactiviteiten ontwikkeld met de Premier League, waaronder de EA SPORTS Player Performance Index, een diepgaand statistiekensysteem dat de algemene bijdrage van spelers meet. Ook is er een samenwerking met de Fantasy Premier League-game.

Onder de nieuwe overeenkomst wordt de Barclays Premier League in EA SPORTS FIFA 15 neergezet als de meest authentieke competitie, met een ongekend aantal details in de spelers en alle 20 stadions. Door de integratie van graphics, geluid en commentaar van tv-kwaliteit zullen FIFA 15-fans de emotie en intensiteit van de populairste voetbalcompetitie ter wereld zelf kunnen ervaren. De overeenkomst geeft EA SPORTS toegang tot alle 20 clubs van de Barclays Premier League, waardoor het FIFA 15-team de hoofden van meer dan 200 spelers kan scannen, realistische stadions van alle 20 Premier League-clubs kan nabouwen en de emotie van het publiek kan vastleggen door live de sfeer van wedstrijden op te nemen tijdens het seizoen 2013/2014.

 

“We zijn zeer verheugd om de verlenging van onze samenwerking met de Premier League aan te kondigen, de meest gespeelde competitie in EA SPORTS FIFA,” zegt Peter Moore, Chief Operating Officer van EA. “Hierdoor wordt onze bekroonde game nog authentieker en realistischer en kunnen onze fans zich helemaal onderdompelen in de dramatiek en de emotie van deze competitie. En als trouwe Liverpool FC-supporter weet ik precies hoe dat voelt!”

“EA SPORTS is een vaste licentienemer van de Premier League en we zijn dan ook zeer verheugd over de verlenging van onze huidige overeenkomst, zodat we nieuwe elementen kunnen toevoegen aan onze samenwerking, zoals de sponsoring van de Doellijnbewaking,” vertelt Richard Scudamore, Chief Executive van de Premier League. “Ze hebben met onze clubs samengewerkt om het Premier League-element van FIFA 15 als nooit tevoren te verbeteren. Door de EA SPORTS Player Performance Index en onze Fantasy Premier League-game blijven ze op allerlei vernieuwende en spannende manieren betrokken bij de voetbalfans.”

Door de nieuwe overeenkomst kan de Barclays Premier League in FIFA 15 worden neergezet als de meest authentieke representatie van het voetbal ooit, met de volgende kenmerken*:

  •  Graphics van tv-kwaliteit – Grafische overlaytechnologie toont, net als in de internationale tv-uitzendingen, de volgende belangrijke wedstrijdinformatie: teamformulieren, opstellingen, stand en klok, volgende wedstrijd, spelersstatistieken en meer.

 

  • Audio en commentaar – De sfeer en het gejuich van meer dan 20 Barclays Premier League-wedstrijden zijn opgenomen en verwerkt in FIFA 15 om doelpunten, missers, fluitsignalen en verschillende spreekkoren van het publiek van realistisch geluid te voorzien. Het lied van de Barclays Premier League klinkt ook voor aanvang van elke wedstrijd in deze competitie.

 

  • Alle 20 stadions – Elk stadion in de Barclays Premier League is in de game aanwezig en oogt, voelt en klinkt precies zoals in het echte leven, inclusief de authentieke weergave van de geanimeerde LED-verlichting en de reclameborden.

 

  • Authentieke scans van spelershoofden – Het ontwikkelteam van FIFA 15 heeft met de nieuwste 3D-scantechnologie in het seizoen 2013/2014 elke club in de Barclays Premier League bezocht om spelers te scannen en hun uiterlijk vast te leggen. Voor FIFA 15 worden meer dan 200 nieuwe spelershoofden gescand, wat de meest realistische spelermodellen oplevert.

 

  • Doellijnbewaking – In FIFA 15 is voor het eerst de Doellijnbewaking verwerkt, een systeem dat geen twijfel laat bestaan over de vraag of de bal over de doellijn is gegaan. Bij moeilijke beslissingen en ballen die van de lijn worden gehaald ogen de herhalingen als tv-uitzendingen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: