Home GamingAndroid Game Wave Festival onthult volle agenda

Game Wave Festival onthult volle agenda

by Jos Vis

Nog minder dan twee weken tot het langverwachte gaming-industrie-evenement in de Baltics – Game Wave Festival (GWF). De volledige agenda met de sprekers is vrijgegeven en iedereen wordt uitgenodigd om promocode GWFRIEND te gebruiken om zich met 20% korting te registreren voor het evenement. GWF vindt plaats van 28-29 november in Tallinn, Estland, in het Tallink Spa & Conference Hotel.

De tweedaagse conferentie biedt een kruispunt van zaken, onderwijs en entertainment voor iedereen die betrokken is of wil worden bij de game-industrie. Game Wave Festival zal een omgeving creëren vol kansen voor netwerken en het maken van nauwe verbindingen. Het evenement biedt plaats aan 36+ sprekers uit verschillende vakgebieden en achtergronden die graag met elkaar in contact komen en hun expertise op het gebied van gaming delen.

Game Wave Festival-sprekers

In de afgelopen 6 jaar heeft Julia Iljuk game-ontwikkelaars geholpen om optimale oplossingen te vinden voor hun analytische problemen. Ze is de gastheer van een online cursus “Game-analyse: van basis- tot geavanceerde strategieën” en webinars die worden gehouden op het devtodev-onderwijsplatform. Doe mee met haar toespraak over Grow your Games with Data: How to Choose and Integrate Product Analytics.

Sercan (Sarge) Altundaş is een multidisciplinaire software-engineer met een achtergrond in game- en webontwikkeling. Hij is de ontwikkelaar van Ready Player Me, het toonaangevende platformonafhankelijke avatarsysteem voor de metaverse. Hij is momenteel SDK en Integrations Team Leader en heeft de beste technologiebedrijven geholpen om avatars in hun applicaties te integreren. Sercan (Sarge) Altundaş zal een geweldige lezing geven over voordeel halen uit machinaal leren in game-prototyping.

Elizaveta Petruchuk Seepia Playables is een zeer actief persoon. Ze bekleedt verschillende functies: CEO van Seepia Playables, FGJ-bestuurslid, IGDA-vrijwilliger, kunst-/handwerk-/schaakleraar of animator voor kinderen, of gewoon een ambitieuze eenhoorn. Ze vertelt je haar reis van From Outcast to CEO.

Mohammad Ali Sharpasand is een datawetenschapper die geïnteresseerd is in game-ontwikkeling, Bayesiaanse schatting en mensen. Hij heeft een sterke passie om anderen te helpen bij hun professionele ontwikkeling. Hij zal het hebben over Games maken voor jezelf of je publiek?

Jinesha Gandhi heeft meer dan 10 jaar managementervaring in de game-industrie. Ze heeft aan verschillende AAA-games gewerkt. Games maken is haar passie en beroep. Ze houdt ervan om problemen van haar team te helpen en op te lossen. Deel uitmaken van de game-ontwikkelaar. industrie is voor haar een droom die uitkomt. Ze zal haar kennis delen over de rol van een producent in game-ontwikkeling.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: