Home Gaming Game voor Amibo’s

Game voor Amibo’s

by Mark van Truijen

Europese amiibo–bezitters krijgen binnenkort een heel nieuwe manier om te genieten van Nintendo’s toys-to-life-serie, want op 28 april verschijnt het puzzelspel Mini Mario & Friends: amiibo Challenge op de Nintendo 3DS-systemen en Wii U als gratis download in de Nintendo eShop.

In november 2014 verschenen de eerste amiibo, interactieve figuurtjes gebaseerd op Nintendo-personages, die in compatibele Nintendo-games toegang geven tot nieuwe content en ervaringen. Mini Mario & Friends: amiibo Challenge is het nieuwste deel in de langlopende serie puzzelgames die begon met Mario vs. Donkey Kong.

De game is speelbaar met elk amiibo-figuurtje. Bij gebruik van bepaalde personages uit de Mario-serie, kan de speler met een Mini Toy van dit personage spelen. Spelers moeten de speciale vaardigheden van elk personage benutten om de amiibo-deur van dat personage te bereiken en toegang te krijgen tot nieuwe levels. Naast de uitdagingen voor Mario, Luigi, Peach, Toad en Donkey Kong, komen extra uitdagingen beschikbaar bij gebruik van Rosalina, Diddy Kong, Bowser, Bowser Jr. en Yoshi, die allemaal voor het eerst verschijnen in de Mario vs. Donkey Kong-serie.

28 April is de game gratis te downloaden in Nintendo eShop

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x