Home Gaming Game of Thrones videogame vanaf 20 november verkrijgbaar

Game of Thrones videogame vanaf 20 november verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Telltale, maker van de game The Walking Dead – A Telltale Games Series, presenteert de officiële game van de grensverleggende HBO TV-show Game of Thrones. Game of Thrones – A Telltale Games Series vertelt het gloednieuwe verhaal van House Forrester, een nobele familie uit het Noorden van Westeros, die loyaal is aan de Starks van Winterfell. Door de gebeurtenissen rondom de Oorlog van de Vijf Koningen, raken ze verstrikt in een wereld vol bloedige gevechten, wraakpogingen, intriges en moeten ze vechten om te overleven, terwijl de Zeven Koninkrijken uiteen vallen. Of je nu een groot fan bent van deze epische serie of de serie nog niet kent: Game of Thrones – A Telltale Games Series zal je betoveren! Game of Thrones – A Telltale Games series bestaat uit vijf episodes en is vanaf 20 november verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3.

Game of Thrones is een sfeervolle adventure game die door een verhaal gedreven is. Elke keuze die je in het spel maakt, beïnvloedt het verloop van het verhaal en biedt zo iedere speler een unieke ervaring. Geniet van de prachtige landschappen, imposante gebouwen en unieke wereld. Fans ontmoeten hun favoriete personages met de originele stemmen van de acteurs uit de serie. Spelers dompelen zich onder in deze unieke wereld en nemen de rol aan van House Forrester, die zetelt in Ironrath, een imposante vesting aan de rand van het grootste Ironwood bos in Westeros. Het Forrester huis is gemaakt van ‘IJzer van IJs’ en staat voor hun geloof dat het meedogenloze landschap van het Noorden hen alleen maar sterker maakt. Kies uit vijf verschillende karakters van House Forrester, die zich op verschillende plaatsen in Westeros en Essos bevinden.

Weet jij House Forrester van vernietiging te redden of ga je strijdend ten onder? Game of Thrones – A Telltale Games Series is een episodische gameserie met vijf afleveringen.

 GOT screenshot
Kenmerken:
Ontmoet de karakters uit de show in de game, met de originele stemmen van de acteurs: Peter Dinklage als Tyrion Lannister, Kit Harington als Jon Snow, Emilia Clarke als Daenerys Targaryen, Lena Heady als Cersei Lannister en Iwan Rheon als Ramsay Snow.
Bezoek nieuwe en iconische locaties als King’s Landing, De Muur en het exotische Meereen.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: