Home Movies Gaat de Community film ooit nog komen?

Gaat de Community film ooit nog komen?

by Mark van Truijen

#andamovie. daarmee sloot het 6e en waarschijnlijk laatste seizoen van de hitserie Community zich een aantal maanden geleden mee af, en nu is er dan eindelijk nieuws over de potentiële film

En wat was het me een mooie rit, de serie had wat ups en downs (The Gasleak season) maar heeft zich altijd kunnen onderscheiden van de andere films omdat iedereen die er aan mee werkte er zo gepassioneerd voor was en het echt een show was die door de grote fan base door is gegaan.
Ondanks de belofte van een film gingen veel mensen er eigenlijk vanuit dat die er niet meer ging komen omdat in de later seizoenen de cast een beetje uit elkaar aan het vallen was (Troy en Pierce die de show verlieten)

Alleen in een recent interview met de regisseur Dan Harmon vertelde hij een ander verhaal, daarin zei hij dat als alles valt te regelen en hij heeft er de inspiratie voor er zeker een film wordt gemaakt. Dit zal dan vooral betekenen dat de oorspronkelijke cast terugkomt waaronder Troy (Donald Glover) denk ik, en als we heel veel geluk hebben zien we misschien ook nog wel een cameo van Pierce (Chevy Chase).
Al hoewel dit natuurlijk geen definitief bewijs is dat de film gaat komen, maakt dit mij ontzettend enthousiast en ga ik nu vol nostalgie de oude seizoenen overnieuw kijken (zelfs seizoen 4)
en alleen maar hopen dat we nog in ieder geval één laatste community avontuur mogen gaan beleven!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: