Home Gaming GA OP EEN MAGISCH AVONTUUR MET KINGDOM HEARTS HD 2.8 FINAL CHAPTER PROLOGUE

GA OP EEN MAGISCH AVONTUUR MET KINGDOM HEARTS HD 2.8 FINAL CHAPTER PROLOGUE

by Mark van Truijen

SQUARE ENIX® en Disney Interactive doen een beroep op alle Keyblade-dragers om het gevecht tegen de Heartless aan te gaan met de release van KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue. Deze unieke collectie bevat nieuwe en klassieke verhalen uit de KINGDOM HEARTS-saga, waarin fans de mogelijkheid hebben om op avontuur te gaan met Sora, Riku, Koning Mickey en vele andere geliefde personages uit de verschillende, rijke Disney-werelden. Deze titel doet bovendien dienst als opmaat naar het nieuwe deel in de serie: KINGDOM HEARTS III.

De KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue-compilatie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD

In deze volledig in full-HD geremasterde versie leggen de hoofdrolspelers van de serie, Sora en Riku, het Mark of Mastery-examen af ter voorbereiding op toekomstige bedreigingen. De kenmerkende actie van de KINGDOM HEARTS-serie is geëvolueerd, zodat spelers snellere gevechten kunnen voeren en de omgeving in een noodtempo kunnen verkennen.

 

  • KINGDOM HEARTS 0.2: Birth by Sleep – A fragmentary passage –

Een volledig nieuwe speelbare episode die is gelinkt aan het verhaal van KINGDOM HEARTS III, en plaatsvindt na de verhaallijn van KINGDOM HEARTS Birth by Sleep. De episode wordt verteld vanuit het perspectief van Aqua.

 

  • KINGDOM HEARTS χ Back Cover (film)

Een nieuwe HD-film die het mysterieuze verhaal vertelt over de Foretellers, zodat de eerste stukken uit de geschiedenis van de serie met elkaar worden verbonden verteld in de succesvolle mobiele game KINGDOM HEARTS Unchained χ[chi].

KHDDD

Om de release van deze compilatie te vieren krijgen WORLD OF FINAL FANTASY®-spelers daarnaast de kans om Sora te downloaden voor hen die de wereld van Grymoire betreden, om als dappere Keyblade-drager met moedig hart te vechten voor het licht en je vrienden. Om Sora’s Champion Medal te ontvangen dien je simpelweg de laatste patch te installeren om zo de mogelijkheid om Champions in te roepen vrij te spelen. Sora zal als Champion Summon in WORLD OF FINAL FANTASY beschikbaar zijn om te downloaden tot en met 31 maart 2017.

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue is nu beschikbaar voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem. Voor meer informatie bezoek je http://www.kingdomhearts.com/2_8/gb/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x