Home Gaming Closed Beta Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands speelbaar vanaf 3 februari

Closed Beta Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands speelbaar vanaf 3 februari

by Mark van Truijen

De Closed Beta van Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands is van 3 tot en met 6 februari 2017 beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One of PC. Pre-loaden is mogelijk vanaf 1 februari. Spelers die willen ervaren hoe het is om een Ghost te zijn, maken kans op een bètacode van de game door zich te registreren opGhostRecon.com/Beta.

Tijdens de Closed Beta maken spelers kennis met het Bolivia van de nabije toekomst terwijl ze de provincie Itacua ontdekken. Spelers werken als Ghosts samen om de belangrijkste leden van het Santa Blanca drugskartel om te leggen om zo de criminele organisatie te ontmantelen. Alle content in de Closed Beta is, net zoals in de volledige game, met drie andere vrienden te spelen via online coöp of alleen met drie computergestuurde Ghosts. Spelers maken hierbij gebruik van verschillende voertuigen, diverse wapens en tactische uitrusting om te overwinnen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands speelt zich af in Bolivia, de grootste action-adventure open wereld ooit gecreëerd door Ubisoft. Bolivia is tevens een land dat door het corrupte Santa Blanca drugskartel in een narco-staat is veranderd. Spelers hebben de taak om een einde te maken aan het kartel, wat daar ook voor nodig is. De indrukwekkende, responsieve open wereld stelt spelers in staat om voor iedere situatie een eigen speelstijl te kiezen en te bepalen hoe zij de missies willen uitvoeren.

Voor meer informatie over Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, bezoek je ghostrecon.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x