Home Gaming Ga op een episch avontuur met Aurora: The Lost Medallion – The Cave

Ga op een episch avontuur met Aurora: The Lost Medallion – The Cave

by Jos Vis

Aurora: The Lost Medallion – The Cave, een aankomend sci-fi, point & click-avonturenspel, komt binnenkort naar Steam. Het verhaal speelt zich af in een denkbeeldige versie van het zonnestelsel Trappist-1 en volgt een reeks gebeurtenissen die zich duizenden jaren in het verleden uitstrekt, beginnend op het moment van de mysterieuze ineenstorting van de tweede zon van Trappist. Deze onverklaarbare, kosmische gebeurtenis zou de katalysator zijn voor de creatie van talloze werelden en beschavingen, waarvan de acties uiteindelijk zouden leiden tot het heden en de creatie van “de Grot”.

Onder het bevroren oppervlak van de planeet Eedor ligt het technologische wonder van “the Cave”, een verborgen, zelfvoorzienende en volledig geïsoleerde bunker die de thuisbasis is van 15 uitverkoren kinderen en hun kunstmatig intelligente robotbewakers. De makers van dit wonder zijn de welwillende “Voices”, etherische entiteiten die verwikkeld zijn in een voortdurende strijd tegen een sinistere kracht die bekend staat als de “Gieren”. De stemmen verstopten de kinderen in de grot en vertrouwden elk van hen een boodschap toe, een opname van een verhaal dat bedoeld was om hen te leiden en een doel te geven.

In de kern van de rigide samenleving van de Grot ligt een onvoorwaardelijke toewijding aan de wil van de stemmen, een doctrine die constant wordt herinnerd en bepleit door de robots. Het is de plicht van elk kind om hun voorbestemde pad te volgen, bij te dragen aan het voortbestaan van de Grot en zich voor te bereiden op de dag waarop de stemmen eindelijk zullen terugkeren om hen naar een nieuw leven te leiden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: