Home Gaming Green Man Gaming Publishing tekent wereldwijde multiplatform-publishingdeal met Road Studio S.A en Movie Games S.A voor Alaskan Truck Simulator

Green Man Gaming Publishing tekent wereldwijde multiplatform-publishingdeal met Road Studio S.A en Movie Games S.A voor Alaskan Truck Simulator

by Jos Vis

Green Man Gaming Publishing heeft vandaag een publicatieovereenkomst aangekondigd met game-ontwikkelingsstudio Road Studio S.A en uitgever Movie Games S.A voor de wereldwijde release Alaskan Truck Simulator. De game is ontwikkeld door Road Studio en wordt in 2023 uitgebracht op pc, Xbox Series X/S en PlayStation 5-platforms. Green Man Gaming Publishing zal te zijner tijd details over het lanceringsvenster vrijgeven.

Alaskan Truck Simulator combineert vrachtwagensimulatie met overlevingselementen en neemt je mee in de schoenen van vrachtwagenchauffeurs uit Alaska. Kruip achter het stuur van enorme machines en trotseer een van de zwaarste en gevaarlijkste rijomstandigheden. Ga de uitdaging aan en kijk of je lang genoeg kunt overleven om de rauwe schoonheid van de wildernis van Alaska ten volle te ervaren.

“Hier bij Green Man Gaming zijn we er trots op samen te werken met opwindende ontwikkelings- en publicatieteams over de hele wereld en vandaag zijn we verheugd om onze overeenkomst aan te kondigen met niet één, maar twee van dergelijke teams met Road Studio en Movie Games”, aldus Helen Churchill , EVP Publishing bij Green Man Gaming Publishing. “Alaskan Truck Simulator is een zeer opwindende en unieke titel om toe te voegen aan onze uitgeverij, en we kijken ernaar uit om binnenkort meer informatie over de game vrij te geven”

“Ik ben zeer verheugd dat we samen met GMGP een gemeenschappelijk pad voor het project hebben kunnen vinden. Na meer dan een maand met GMGP te hebben gewerkt, heb ik veel respect voor de vertegenwoordigers van de verschillende afdelingen en hun professionaliteit. Bij de Tegelijkertijd benadruk ik dat het succes van de onderhandelingen in de eerste plaats te danken is aan het ontwikkelingsteam van Road Studio, wiens werkresultaten voor zich spraken”, zegt Michal Puczynski, CEO van Road Studio.

“De ondertekening van de publicatieovereenkomst met Green Man Gaming is een nieuwe fase in de ontwikkeling van de Movie Games Group. Ik wil zowel CEO Puczynski, Tom Weglinski als het hele Road Studio-team feliciteren. Ik hoop dat we binnenkort in staat zullen zijn om te informeren over verdere successen “, zegt Mateusz Wcześniak, president van Movie Games Capital Group.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: