Home Gadgets Frustraties online gamers voorgoed voorbij: dLAN Powerline biedt 1.200 Mbps via stopcontact

Frustraties online gamers voorgoed voorbij: dLAN Powerline biedt 1.200 Mbps via stopcontact

by Mark van Truijen

Een lag net op het moment dat je klaar was voor een headshot in Call of Duty. Of een disconnection als je aanlegde voor die beslissende goal in Fifa 16. Ze behoren tot de grootste frustraties van onlinegamers. Een trage, schokkende of onbetrouwbare internetverbinding is zonde van je tijd. Zeker als je bedenkt dat er tegenwoordig een prima oplossing voorhanden is: de dLAN Powerline-adapters van devolo. Je internet haal je daarmee gewoon uit elk willekeurig stopcontact in huis. Mooier nog: de snelheid kan daarbij oplopen tot maar liefst 1.200 Mbps. Zeg maar bye bye buffer underrun!

 

In een tijd dat gamers altijd online zijn – je wilt niet alleen na je werk, maar ook ’s nachts na het uitgaan even een potje kunnen spelen –, is een betrouwbare en snelle internetverbinding net zo belangrijk als een dak boven je hoofd en een gevulde koelkast. En hoewel de technologische vooruitgang sneller gaat dan Usain Bolt op de honderd meter, kampen nog veel onlinegamers regelmatig met lags, disconnections en traag downloadende updates. En dat is irritant, zeker nu de eisen die moderne games stellen, steeds hoger worden. De dLAN Powerline 1200-adapters van devolo bieden je de optimale internetverbinding via het elektriciteitsnetwerk. En laat je dat nu toch al standaard in je huis hebben zitten..

 

Hoe werkt het?

Het aansluiten van een dLAN-netwerk in huis is eenvoudiger dan je console opstarten. Verbind allereerst een devolo-adapter met je router via een ethernetkabel. Stop een tweede adapter in een willekeurig stopcontact in huis en de netwerkaansluiting is er. Ideaal voor je Xbox of PlayStation, maar ook bijvoorbeeld voor een netwerkprinter, smart-tv of NAS. Er zijn tot acht adapters aan te sluiten – stuk voor stuk leveren ze razende snelheden tot 1.200 Mbps.

 

Game all you want

Er zijn diverse dLAN Powerline-adapters beschikbaar. Echte gamers kiezen evenwel voor de dLAN Powerline 1200-versies. Zo is daar de dLAN 1200+ met netwerkaansluiting voor 74,90 euro. De dLAN 1200+ WiFi ac biedt als extra wifi-functionaliteit, waardoor je ook op afgelegen plekken in huis hoge snelheden haalt. Deze versie is verkrijgbaar voor 129,90 euro. Daarnaast is er een handige startersset – voor 139,90 – waarmee je direct aan de slag kunt in huis. Alle adapters hebben drie jaar fabrieksgarantie.

Spelen is geloven

Zelf testen? Dat kan. Neem contact op met Lara Schreuder via lara@lvtpr.nl of 030 – 65 65 070 voor de mogelijkheden. Eén ding beloven we vast: je wilt daarna nooit meer zonder. Veel gameplezier!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: