Home Gaming DOOM – Open bèta en post-launch content

DOOM – Open bèta en post-launch content

by Mark van Truijen

Bethesda kondigt aan dat DOOM’s open bèta zal plaatsvinden van 15 april (04u00) tot en met 18 april (06u00). Om met de open bèta aan de slag te gaan, zal er geen code vereist zijn. Spelers zullen de mogelijkheid hebben zich eenvoudig in te loggen op hun platform naar keuze en de bèta te downloaden om toegang te krijgen tot Team Deathmatch en Warpath op de Heatwave en Infernal maps.

Deze maps en modi zijn slechts een klein stukje van wat spelers zullen kunnen ervaren wanneer de game uitkomt op 13 mei voor Xbox One, PS4 en pc. In enkele recente video’s hebben we reeds maps, modi en power-ups van DOOM’s multiplayer overlopen. Het ondersteunen van DOOM eindigt echter niet wanneer de game is gelanceerd. Voor de rest van het jaar hopen we gratis content updates te voorzien voor zowel SnapMap als de multiplayer.

De DOOM-community stond er altijd al om bekend heel wat eigen content te creëren en dat willen we ook verder aanmoedigen met SnapMap, een innovatieve nieuwe component van DOOM gemaakt om van het creëren, delen en spelen een snelle en gemakkelijke ervaring te maken. Daarbovenop plant id ook nieuwe content updates voor SnapMap, inclusief map modules; props en objecten; extra features en functionaliteit; AI-verbeteringen en meer. De multiplayer krijgt ook content updates in de vorm van gamemodi. Zowel de SnapMap als multiplayer updates zullen gratis zijn.

Naast de geplande gratis ondersteuning en content updates, zullen er ook drie premium multiplayer DLC packs na lancering worden uitgegeven. Deze bieden een aantal nieuwe maps, hack modules, speelbare demonen, wapens en meer. De eerste DLC zal vanaf deze zomer beschikbaar zijn en geeft toegang tot het volgende:

  •          Drie nieuwe maps
  •          Eén nieuw wapen
  •          Eén nieuwe speelbare demon
  •          Eén nieuw pantser
  •          Eén nieuw stukje uitrusting
  •          Nieuwe hack modules en provocaties
  •          Nieuwe kleuren en patronen

Elke DLC pack kost € 14,99, maar ze zijn ook samen verkrijgbaar via de Season Pass voor € 39,99. Contacteer je favoriete retailer om de DOOM Season Pass te pre-orderen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: