Home Gaming Frogun komt op 2 augustus naar pc, Nintendo Switch, Xbox en PlayStation

Frogun komt op 2 augustus naar pc, Nintendo Switch, Xbox en PlayStation

by Jos Vis

Molegato en Top Hat Studios hebben vandaag aangekondigd dat hun charmante, langverwachte platformavontuur Frogun op 2 augustus zal verschijnen op pc (Steam, Epic Games, GoG), NintendoSwitch, Xbox Series X/S en PlayStation 4|5. Frogun is een nostalgische 3D-platformgame waarin spelers de rol aannemen van Renata, een klein meisje met een ongewone sidekick, een kikker die een geweer is – de Frogun – maar ook haar beste vriend.

In Frogun wordt Renata door haar ontdekkingsreiziger-ouders in het basiskamp achtergelaten terwijl ze op expeditie gaan naar de ruïnes van Beëlzebub. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnen, moet Renata op een reddingsmissie vertrekken met behulp van hun nieuwste uitvinding: de Frogun, een intelligent, kikkervormig grijpgereedschap. Rijk aan diepte, verzamelobjecten, uitdagingen en levendige scherpe pixelafbeeldingen, reizen spelers met Renata en haar beste vriend, de titulaire Frogun. Door mystieke jungleruïnes, donkere diepten, ijskoude sneeuwtoppen en verschroeiende lavamoerassen, jaag je op schatten, ontwijk je gevaarlijke gevaren en vecht je onderweg tegen vijanden en daag je bazen uit.

Ervaar tientallen niveaus in vele werelden met een uniek thema, ontmoet andere mysterieuze avonturiers en vind ontgrendelbare geheimen, verzamelobjecten en in-game prestaties, evenals notities die zijn achtergelaten door piraten, rovers en eerdere ontdekkingsreizigers van de ruïnes. Om verzamelmaniakken te belonen, kunnen de munten van Frogun worden ingeruild voor ontgrendelbare cosmetica en kijkjes achter de schermen. Na 100% voltooiing van het spel kunnen spelers een expert-tijdproefmodus ontgrendelen die een reeks pro-tijden biedt om te verslaan voor elk niveau en zou moeten dienen als de droom van een snelheidsloper, naast een speciale snelheidsmodus voor bonussen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: